Спечелете 10 комплекта с цялата серия Batist by Bilka


Краен срок - 18 юни 2018

На 28 май, 4 юни и 11 юни 2018 г. ще бъдат изтеглени по двама късметлии, които ще спечелят цялата серия Batist, съдържаща:
* Пяна за бръснене за жени 100 ml
* Лосион след депилация/епилация 350 ml
* Гел за измиване и бръснене за жени 200 ml
* Крем за контрол и забавяне растежа на космите 120 ml
* Олио след депилация/епилация 200 ml

На 18 юни 2018 г. още четирима печеливши ще получат по една награда/продукт на Batist. 7.3. За да участвате в томболата за една от наградите/комплектите, трябва да изпълните всяко едно от следните условия:

Да влезете в интернет страницата на кампанията http://www.batist.bg/igra и да следвате указаните там стъпки една по една, като въведете необходимата информация по указания в интернет страницата начин.

Стъпка 1 е да бъде избран съответния повод, за който потребителят би желал да се подготви (Пътуване, Бал, Парти, Плаж, Среща).

Стъпка 2 от играта е свързана с избора на конкретен продукт: Пяна за бръснене за жени или Гел за измиване и бръснене за жени.

След избора, се появява екран със снимка на съответния продукт, който е бил избран, и козметичен съвет.

Стъпка 3 се състои в избиране на друг продукт за грижа за кожата, както следва: Крем, Лосион или Олио.

След избора, отново се появява екран със снимка на съответния продукт, който е бил избран и козметичен съвет към него. 7.3.7. След като потребителят премине през всички стъпки и последва указанията, той достига до финалния екран, където трябва да попълни формата за регистрация, като остави свое име и фамилия, имейл и телефонен номер, докаже, че не е робот, и се съгласи с Условията на играта. След като въведе данните си, участникът трябва да кликне върху бутон „Участвам“ и по този начин да заяви своето участие в томболата за награди.

Всеки участник има право да участва само веднъж в томболата за награди. С един имейл адрес и телефонен номер може да се участва веднъж в томболата.

Печелившите ще се теглят чрез уебсайта random.org. Победителите ще бъдат обявени в секция Печеливши на интернет страницата http://www.batist.bg/igra, която ще се обновява всяка седмица. Победителите ще бъдат уведомени по e-mail.

Всички награди ще бъдат изпратени за сметка на Организатора не по-късно от 02.08.2018г. Награди се предявяват от спечелилите участници до една седмица след получаване на уведомлението по имейл, а Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, предявена след тази дата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара