Спечелете кошница за пикник, хамак и хладилна чанта


Краен срок - 30 май 2018

Замисляли ли сте се какво се случва с опаковките на продуктите, които ползвате? Надали! Е, време е да започнете, ако искате да помогнете да опазим красивата си страна и планета.

Като отговорна медия, ние от Actualno.com и останалите сайтове от медийна група Webground, искаме да ви покажем как ненужният боклук може да се превърне в нещо полезно и отново да бъде използван.

И тъй като, когато сме повече, сме по-силни и всяка промяна е по-лесна и бърза, ви призоваваме да се присъедините към нас.

Единственото, което трябва да направите, е да се снимате с надпис (или да снимате надпис), на който е изписано: #АзРециклирамЗаБългария. След това пуснете снимката публично във Facebook профила си, естествено като добавите хаштага #АзРециклирамЗаБългария. Ако предпочитате, може да ни изпращате снимките и на мейл reklama@webground.bg или на лично съобщение в нашата Facebook страница. Ние ще създадем албум с всички кадри.

Крайният срок за участие е 30 май 2018 г. На 31 май на лотариен принцип ще изтеглим 3-ма печеливши, които ще получат страхотни награди от нашите приятели от EKOПАК - кошница за пикник, хамак и хладилна чанта.

И така, вадете листите (ще се радваме на рециклирани), пишете хаштага, снимайте се и ни пратете снимката. Наградите ви очакват. И се похвалете на приятелите си, че рециклирате и така помагате да опазим заедно България - нашия общ дом!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара