Спечелете екскурзия за двама до Париж


Краен срок - 10 септември 2018

В периода от 10.04.2018г. до 10.09.2018г. включително, всеки регистрирал в сайта своят имейл адрес потребител, участва в томбола за голямата награда. Регистрацията на мейл в www.travelportal.bg се извършва съобразно Общите условия и правила на сайта.

Всеки потребител има право да участва в играта само веднъж като регистрира своят имейл адрес.

На 10.09.2018г., на случаен принцип чрез томбола ще бъде изтеглен имейл адресът на потребител, регистриран за участие в Играта съгласно т. 4.1. от настоящите Общи условия, който ще получи награда по т.4 от настоящите Общи условия („Печеливши”).

  • До 17.00 ч. на 15.09.2018 г. спечелилият Участник ще бъде уведомен по имейл как да получи наградата си.
  • Печелившият потребилте ще бъде оповестен и на Facebook страницата на TravelPortal.bg на интернет адрес - https://www.facebook.com/TravelPortal.bg/

В томболата участват само регистрирали имейлът си в сайта потребители.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 14 години, с изключение на служителите на Травел Портал ЕООД, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на играта.

Включвайки се в Играта, участниците се включват в томбола за спечелването на награда - "Екскурзия за двама със самолет до Париж".

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини извън неговия обхват или възможности, организаторът си запазва правото да награди печелившият със сходна награда.

За да получи наградата си, спечелилият трябва да се свърже с Организатора в срок от 10 работни дни от датата на обявяването на спечелилия.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара