Спечелете 10 смарт телевизора, 100 барбекюта и 1000 бутилки Карнобатска


Краен срок - 30 юни 2018

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ ЕДНА ОТ 1110 НАГРАДИ

1. Открий кода на гърба на бутилката.
2. Регистрирай го с SMS на номер 1080* или ТУК.
3. Разбери веднага дали печеливш Карнобатска Мускатова 0,7 л. или се включи в томбола за Барбекю.
4. Участвай с два кода в томболи за 10 броя 50” инчови Smart Телевизори Ultra HD.

Пази бутилките с промоционални кодове!

Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра, са следните:
Карнобатска гроздова ракия 0,5 л, с промоционален дизайн;
Карнобатска гроздова ракия 0,7 л, с промоционален дизайн
Карнобатска гроздова ракия 1 л, с промоционален дизайн

Участващите опаковки са обозначени с промоционален гръбен етикет, или гръбен стикер, и рекламен некхенгер със заглавието на Промоцията “Играй и Спечели“.

В играта участват единствено продукти с промоционални опаковки (продукти с визия на промоцията “ Играй и Спечели”). Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ МОГАТ да участват за спечелването на награди от промоцията и при тях няма отпечатан промоционален код на гръбния промоционалния етикет/стикер.

2.3. След крайния срок на промоцията (23:59 часа на 30.06.2018г.), тя се прекратява, независимо че в търговската мрежа е възможно да има налични Участващи опаковки.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка по т. 2.1. и регистрирането на уникалния код от гръбния промоциоанлен етикет или стикер.

Стъпка 1: Закупете Ракия Карнобатска Гроздова с промоционален скреч код.

Стъпка 2: Открий кода -скреч полето се намира на задния етикет на бутилката. Отпечатан 7 – символен код. Регистрирай на Web - http://www.karnobatska.bg или чрез SMS на 1080

Потребителят следва да потвърди, че е съгласен/а с настоящите правила и попълни задължителните полета с личните си данни

При web регистрация е допустимо използването САМО на кирилица за регистрация на имена,

Стъпка 3: Всеки регистриран код се натрупва в акаунта на участника и по този начин се увеличават шансовете за печалба.

С един код може да спечели бутилка Ракия Карнобатска Мускатова 700 ml.

За големите награди в седмичните тегления участникът трябва да изпълни следните условия:

С един непечеливш код към датата на теглене може да спечели Барбекю

С два непечеливши кода към датата на теглене може да спечели Телевизор

Всички регистрирани непечеливши кодове участват за награди в тегленията до края на играта.

За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да регистрират, чрез SMS на кратък номер 1080* или на адрес www.karnobatska.bg, седем символен уникален код от скреч полето на гръбния етикет на промоционалния продукт точно така, както е изписан. Всички букви в кода са латински и е задължително да се изпишат в SMS-а на латиница. Кодовете могат да бъдат изписвани и изпращани и с малки, и с големи букви.

*Цената на един SMS на номер 1080 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel, Vivacom и Telenor, срещу която Участниците получават тапет за телефо

При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация за участие в играта. Регистрацията с SMS изисква въвеждане на Уникалния код чрез посочване в SMS – с един SMS може да бъде регистриран само един Уникален код.

При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получава уведомително съобщение на екрана, потвърждаващо успешната му регистрация за участие в играта. Регистрацията на Сайта изисква въвеждане на Уникалния код и валиден мобилен телефонен номер, на който ще бъде изпратен верификационен код, с който да бъде валидирана регистрацията.

При регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага, чрез SMS (за участващите в играта чрез изпращане на SMS), или чрез съобщение на екрана на монитора (за участващите в играта чрез регистрация на адрес www.karnobatska.bg), дали печели една бутилка Карнобатска Мускатова или участва в седмична томобола за теглене Барбекюта. Печелившите промоционални кодове на това основание не участват в седмичните тегления за голяма награда Смарт Телевизор 50 инча.

При регистрация на два промоционални кода, непечеливши по смисъла на т. 3.3.3 от настоящите условия, участникът бива уведомяван веднага, чрез SMS (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS), или чрез SMS и съобщение (pop-up) на екрана на монитора (само за участващите в играта, чрез регистрация на адрес (karnobatska.bg ), дали участва в седмичните томболи за Телевизор 50 инча.

С един и същи уникален код може да се спечели само една награда.  Всеки участник може да участва с неограничен брой различни уникални кодове.  Регистрираните кодове участват до края на промоцията. Ако участник например регистрира код на 24.04.2018 то с него получава правото да участва в тегленията до края на промоцията – 30.06.2018г.

Всеки участник трябва да запази промоционалните етикети/бутилки, тъй като те ще му бъдат изискани в случай на спечелването на награда. Предоставянето им е задължително условие за получаване на наградата.

Изображенията на наградите на промоционалния уебсайт и всички рекламни материали по промоцията са с илюстративен характер.

За всеки успешно изпратен SMS на кратък номер 1080 в периода от 23.04.2018 г. до 30.06.2016 г. (вкл.) участникът ще получи линк, от който ще може да свали безплатно имиджова картинка на Карнобатска Гроздова (изтеглянето през мобилен апарат се таксува според индивидуалния тарифен план за интернет достъп и трафик, който потребителят има към съответния мобилен оператор).

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

    1000 броя бутилки Карнобатска мускатова ракия 0,7л.
    100 броя Барбекюта
    10 броя Смарт Телевизора 50 инча

Общия брой награди ще бъдат изтеглени по следния начин, а именно:

Малки награди: 1000 броя бутилки Карнобатска Мускатова ракия 0,7 л. ще бъдат изтеглени на случаен томболен принцип за периода на промоцията от специално разработен за нуждите на промоцията софтуер. Наградите се печелят инстантно, като всеки участник ще бива уведомяван дали печели награда, веднага след регистрацията на код. Промоционален код спечелил бутилка Карнобатска Мускатова ракия 0,7л., не участва в тегленията за награда – Барбекю, или Телевизор 50”.

Средни награди - 100 броя Барбекюта Теглят се чрез специално разработен софтуер за теглене на случаен принцип за нуждите на промоцията. Веднъж седмично – всички печеливши ще бъдат уведомени чрез SMS. Печелившите от първа, втора и трета седмица ще бъдат уведомени след 14.05.2018 г. . Всеки печеливш ще получи SMS с информация за спечелена награда и телефонни номера (без увеличения на телефонната услуга), на които до 7 дни следва да предостави данните си (адрес и телефонен номер) за доставка на наградата. Всички уникални участници в промоцията, регистрирали два кода участват първо в томболите за Телевизор, след което се теглят Барбекютата. Ако са непечеливши при тегеленето за Телевизор, автоматично кодовете участват в тегленето за Барбекю.

Големи награди един вид – 10 броя СМАРТ Телевизори 50” Всички участници в промоцията, които са регистрирали минимум 2 промоционални кода и не са спечелили малка награда, се регистрират автоматично за участие в седмичните тегления за големите награди - Телевизори. Теглят се чрез специално разработен софтуер за теглене на случаен принцип за нуждите на промоцията. Веднъж седмично – всички печеливши ще бъдат уведомени чрез SMS. Печелившите от първа, втора и трета седмица ще бъдат уведомени след 14.05.2018 г.  Всеки печеливш ще получи SMS с информация за спечелена награда и телефонни номера (без увеличения на телефонната услуга), на които до 10 дни следва да предостави данните си (адрес и телефонен номер) за доставка на наградата

Във всяко теглене ще участват всички участници, регистрирали поне 2 непечеливши кода за участие в томболите за Телевизор 50”, и поне 1 (един) не печеливш код по смисъла на т. 3.3.3 от настоящите условия за спечелване на Барбекю. С всяка последваща регистрация на нов един или два промоционални кода, участникът увеличава шансовете си за спечелване на награда.

Тегленията ще бъдат извършвани измежду всички участници, регистрирали промо кодове през периода на играта.

Седмичните томболи ще бъдат на следните дати:

        14.05.2018 – първи томболи – ще се теглят 3 броя Телевизора 50’, и 30 броя Барбекю
        21.05.2018 – втори томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю
        28.05.2018 – трети томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю
        04.06.2018 – четвърти томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю
        11.06.2018 – пети томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю
        18.06.2018 – шести томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю
        25.06.2018 – седми томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю
        02.07.2018 – осми томболи - ще се изтеглят 1 брой Телевизор 50’, и 10 броя Брабекю

В периода на Промоцията по т. 1.2 след всяко теглене печелившите участници ще бъдат обявявани (със символите от промоционалните кодове, чрез които са спечелили и част от мобилния си номер, чийто последни 3 цифри ще бъдат скрити) на интернет адреса на промоцията www.karnobatska.bg . На посочения интернет адрес всеки може да следи колко награди са спечелени към определен момент. С включването си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Участниците в промоционалната игра, спечелили награда, ще бъдат уведомени чрез SMS или имейл /в зависимост как са участвали в регистрациите/, в който ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 45 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Спечелилият участник следва да се обади на телефон 02 419 12 51 или 0898 150 551 в срок от 7 (седем) работни дни от получаване на уведомлението по т. 3.9. и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърди, че пази печелившия промоционален етикет/бутилка с промокода. В случай, че спечелилият участник не извърши в срок всички посочени действия в предходното изречение, то губи правото да получи награда.

Спечелилият участник може да получи наградата си само след като предостави в оригинал на куриера етикета/бутилката с промоционален код на закупен промоционален продукт, с който е бил изтеглен като печеливш. Ако се установи, че етикета с кода са повредени, дефектни или промоционалният код не съвпада с регистрирания, наградата няма да бъде предоставена от куриера.

За периода на промоцията, всеки участник има право да спечели само една голяма награда Телевизор 50”, само една средна награда Барбекю, и само две малки награди бутилка Карнобатска Мускатова 0,7л. Всеки следващ опит за участие в играта няма да бъде зачетен от системата, но ако е с SMS ще бъде таксуван.

Съгласно чл. 45, ал.7 от ЗДДФЛ Организаторът ще издаде служебна бележка за изплатения доход от наградата на всяко лице спечелило Телевизор от играта, както и ще изготви справка за изплатените доходи от наградите по смисъла на чл. 73, ал.1, т.1 от Закона за данъка върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ). За спечелена награда Телевизор участникът е длъжен да декларира и внесе данък в размер на 10 % съгласно разпоредбите на ЗЗДФЛ. Описаното в настоящата точка не важи за спечелилите Баербекю и/или Карнобатска Мускатова 0,7.

Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Много е добра ракията ви .
    Препоръчвам я на всички .
    Минев

    ОтговорИзтриване
  2. Как е възможно, при получаване на наградата, да ме принудят да отворя бутилката ( която пазех за специален за семейството ми повод ), да я прилея в друга бутилка, за да вземат празната. Това е некоректно. Нали има телефони с камери, които могат снимат всичко по бутилката. Защо е нужно, хубавата ракия да стои в неподходяща бутилка.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара