Бисквити щракни, iPhone 8 вземи!


Краен срок - 14 май 2018

Първите български бисквити само с краве масло се превърнаха в хит на пазара за храни. Те са хрупкави, ароматни и вкусни бисквити, без палмови или хидрогенирани масла. Все по често започнахме да гледаме състава и да търсим нещо качествено и вкусно. Определено след опитване на бисквитите само с краве масло разликата се усеща.

Похапвайки си от тях, освен че ще се поглезите, ще получите възможността да спечелите и награда. Участвай в ИГРАТА „Бисквити щракни, айфон вземи” и спечели айфон 8. Освен голямата награда всеки включил се в ИГРАТА ще участва в ежеседмичните тегления за страхотни награди!

В периода 01.04.2018 година – 14.05.2018 година всеки, който се снима с пакет обикновени бисквити само с краве масло, участва в жребий за айфон 8 и изкушаващи седмични награди.

Основният състав на бисквитите е брашно, захар и краве масло. Вкусът им е изчистен и традиционен – на добро печиво. Ухаят на краве масло и имат хрупкава консистенция. Те създават усещане за домашно приготвена вкусотия.

Условия на играта! Следвай стъпките!

1.Направете си интересно селфи с пакет обикновени бисквити само с краве масло или снимайте пакета.

2.Споделете снимката във Facebook страницата на Сладко детство: https://www.facebook.com/SladkoDetstvo/ под първия прикачен пост на страницата.

3. Изпратете ни вашите имена на лично съобщение и харесайте страницата.

СПЕЦИАЛНА ИГРА: Тези от вас, които направят маниашко селфи, ще участват в тегленето за специалната награда на бисквитите с краве масло за креативност – чисто нов айфон 8.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене измежду всички участниците, изпратили атрактивни селфита или авторски снимки на пакет обикновени бисквити само с краве масло. Изтегленият ще поучава седмичната награда – атрактивни кухненски аксесоари на известния английски готвач Jamie Oliver.

Бъдете креативни, направете интересна физиономия до пакет обикновени бисквити само с краве масло, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във фейсбук страницата Сладко детство, а трите имена – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено на 14 май 2018 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита в периода 01.04.2018 година – 14.05.2018 година. Така айфон 8 ще отиде в ръцете на най-големия фен на обикновените бисквити само с краве масло.

Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 14 май 2018 година, както и във Фейсбук страницата „Сладко Детство”.

Датите на седмичните тегления са 9, 16, 23, 30 април и 7 и 14 май 2018 година.

*Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

*Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във фейсбук - страницата Сладко детство, за периода 01.04.2018 година – 14.05.2018 година.  Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg

Подсладете се с нещо вкусно и здравословно, само с краве масло!

Обикновените бисквити само с краве масло се продават във веригите на Кауфланд и Метро в цялата страна, както и в следните търговски обекти:

АВС ЕООД     Шумен
АКВИЛОН ЕООД     Балчик
АРАКС-84 EООД     Варна
МАРТИНИ-60 ЕООД     Варна
ОВИК-94 ЕООД     Варна
ГАЛ 94-Е.ЧОВАЛИНОВА ЕТ     Шумен
ДАРИЯ 07 ЕООД     Варна
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     БЕЛОСЛАВ
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     Ивански
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     Константиново
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     Варна
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     КАМЕНАР
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     АСПАРУХОВО
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     ПЧЕЛНИК
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     РАЗДЕЛНА
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     С.РАЗДЕЛНА
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     С.КОНСТАНТИНОВО
ДЕНИСЛАВ ТРЕЙД ЕООД     С.ПРИСЕЛЦИ
ЕГЕ ГРУП ООД     Шумен
ЕГЕ ГРУП ООД     Разград
ЙОМИ ЕООД     Велики Преслав
КУЛЧЕВИ ООД     Нови пазар
МИ-12 ООД     Каварна
МИ-12 ООД     Варна
ПРИМЕРА М ЕООД     БЕЛОСЛАВ
ПРИМЕРА М ЕООД     Аксаково
ПРИМЕРА М ЕООД     Варна
ПРИМЕРА М ЕООД     Тополи
МОНТЕХ 2010 ООД     Варна
СТАРМАРКЕТ 2014 ООД     Варна
СТАРМАРКЕТ 2014 ООД     Казашко
ТРИЛЕНИУМ ООД     Варна
ТРЪНЧЕВ ООД     Шумен
ТРЪНЧЕВ ООД     Варна
ТРЪНЧЕВ ООД     Дулово
Буров     София
Брилянт     София
Дени 2000     София
Еко Маркет     София
КООП     София
Макс     София
Рекорд     София
РПК     София
Фантастико     София
Фреш     София
Бодинор     София


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара