Спечелете машина за хляб Gorenje


Краен срок - 27 април 2018

TECHNO-SHOP.BG организира ВЕЛИКДЕНСКА ТОМБОЛА

Великден е най-големият и най-светлият християнски празник. Нека този Великден бъде специален за Вас! Да спечелиш награда винаги е много приятно. Затова не се колебайте да се включите в онлайн томболата ни – при нас винаги имате шанс да спечелите!

1. Харесай страницата.

2. Сподели снимката на публикацията с томболата във facebook.

3. В коментар под пубикацията напиши - името си.

Един от вас ще спечели на томболен принцип ХЛЕБОПЕКАРНА!

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъде изтеглен участникът, който ще спечели наградата.

Победителят ще бъде изтеглен на 30.04.2018г. и името му ще бъде обявено на Facebook страницата на TECHNO-SHOP.BG, като публикация на стената и като коментар под поста на играта. За да получи своята награда победителят, ще трябва да се свърже чрез лично съобщение с организатора на Facebook страницата на TECHNO-SHOP.BG.

Ако победител не се свърже с администратора на играта чрез лично съобщение към страницата на TECHNO-SHOP.BG в рамките до 10 дни от обявяването, ще бъде изтеглен друг победител. Наградата не може да се заменя за друга стока или паричната й равностойност.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара