Спечелете ваучери за почивка от Kaufland


Краен срок - 8 март 2018

 Ела за цветя. Прибери се и с почивка за двама.

Чудите се какво да подарите за Деня на жената? Купете цвете от Kaufland и може да зарадвате любим човек не само с мил жест, но и с приятно пътуване до избрана от Вас дестинация.

Ето какво трябва да направите

Участието в играта е обвързано с покупка:

*  купи цветя на стойност над 3 лв. в периода от 5 март 2018 г. до 8 март 2018 г. (включително)  от всеки един хипермаркет Kaufland в страната;
* запази своя касов бон, снимай го и качи снимката по-долу в предназначеното за това поле на тази страница;
*  попълни с коректна информация приложения онлайн формуляр и го изпрати в периода от 5 март 2018 г. до 11 март 2018 г. включително.

Може да спечелите

Наградите са 2 броя ваучери за туристически услуги, всеки на стойност 300 лв. Всеки един от ваучерите е с валидност от 6 (шест) месеца от датата на издаване и включва предоставяне на предлаганите от компанията организатор на пътуването туристически услуги. Това е периодът, в който печелившите участници трябва да заявят услугата. Фактическото използване на ваучера може да стане до края на календарната 2018 година. При желание, печелившият участник може да използва ваучера за пътуване на стойност над 300 лв., но само и единствено при изрично доплащане от негова страна на разликата.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара