Спечелете всеки ден покана за Grand Chocolate Festival


Краен срок - 9 март 2018

"Девет от десет човека обичат шоколад. Десетият лъже". Ние няма да лъжем нито себе си, нито Вас и направо ще си кажем, че обожаваме шоколада, под всякакви форми. И понеже знаем, че и Вие сте от онези девет ще споделим с Вас една добра новина, която ни оправи деня и ни накара да се усмихнем, въпреки че сутринта си проправяхме път към работа около половин час. И за да не изпадаме в многословие, направо към новината – задава се най-шоколадовото и най-грандиозно събитие в България – Grand Chocolate Festival 2018!

С какво това събитие спечели вниманието ни? Ами нека започнем с това, че там ще има над 850 вида уникални шоколадови изкушения. Пралини с вино, с ганаш от авокадо, с бирен ганаш, с лимончело, ръчно изработени шоколадови блокчета с парченца натурално какао, ядки и плодове, галактически сладолед, направен с течен азот на място, 3D шоколадови принтери, ароматни шоколадови СПА терапии, торти, сладкиши и какво ли още не. Шоколадови изкушения ще има за всеки вкус – по-класически с ядки, нуга пълнежи или плодов ганаш, и по-нетрадиционни, с които да експериментирате – пралина с ганаш солен карамел, трюфел с розов пипер и ягода, шоколад с пуканки от киноа.

Защо да го посетите? Ако вече изброените вкуснотии не са Ви достатъчни аргументи, то ще Ви кажем, че ще има още ръчен, фабричен, суров и био шоколад, торти и сладкиши, козметика, тематични бижута и свещи и най-добрите приятели на шоколада – кафе, чай, вино и ликьори. Организаторите обещават приказна атмосфера и забавление и за най-малките в голям детски кът. Участие ще вземат повече от 85 производители и вносители, на площ над 3000 кв.м. На същото това място ще има и уникален голям шоколадов цирк, където шеф Ради Стамболов и неговият екип са подготвили много изненади. Само си представете колко шоколад е това!

Ние вече тайно си мечтаем да бъдем Чарли в шоколадовата фабрика, предполагаме и Вие. За щастие и тази мечта ще се сбъдне на Grand Chocolate Festival, защото ще има възможност да се потопим в шоколадова атмосфера чрез виртуална реалност.

Започваме обратното броене до 10-11 март, а междувременно ще се почерпим с един шоколад. Ако ти си от онези под номер десет, признай си и нека се видим в Интер Експо Център от 10:00 до 18:00 часа, за да се отдадем заедно на изкушението!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара