Спечелете 100 кафе машини Philips от Twix


Краен срок - 19 април 2018

Участвайки в настоящата Игра имате право да участвате за спечелването на една от 100 бр. кафе машини Philips (в десет тегления се раздават по 10 бр.)

Всички награди се присъждат чрез томбола сред всички участници, изпълнили условията за участие и спечелване на награда в томболата. Изтеглянето и публикуването на печелившите е автоматично.

Томболите за присъждане на награди се провеждат на следните дати:
        15.02.2018 г.
        22.02.2018 г.
        01.03.2018 г.
        08.03.2018 г.
        15.03.2018 г.
        22.03.2018 г.
        29.03.2018 г.
        05.04.2018 г.
        12.04.2018 г.
        19.04.2018 г.

В томболите за присъждане на награди участват всички кодове, които са регистрирани от началото на Играта до 23:59 ч. в предходния ден и не са спечелили награда. (Пример: В томболата на 22.02.2018 г. участват всички кодове, които са били регистрирани от началото на Играта до 23:59ч на 21.02.2018 г. и не са изтеглени като печеливши в тегленето на 15.02.2018 г.)

В томболата за присъждане на наградата по т. 3.1. участват всички потребители с поне 10 регистрирани кода от промоционални опаковки „Спечели страхотна кафе награда“ , които не са спечелили награда в предходни тегления. Колкото повече кодове е регистрирал участникът, толкова повече шансове има да спечели.

Един участник може да спечели за целия срок на промоционалната игра само една награда.

За спечелването на наградите, посочени в т. 3, е необходимо:

За спечелването на 1 награда е необходима регистрация на 10 промо кода и попълване на регистрационна форма в уебсайта www.twix.bg. При всеки 10 нови регистрирани кода потребителят получава допълнителна регистрация и увеличава шанса си за спечелването на награда.

След влизане в уебсайта, потребителят трябва да потвърди, че има навършени 14 години към датата на посещение на уебсайта

Потребителят трябва да въведе кода от промоционалната опаковка Twix, отпечатан от вътрешната страна.

В случай, че кодът е валиден и не е въвеждан до момента, той ще бъде определен като валиден и ще трябва да попълните своите имена и имейл адрес. Имейл адресът е единният идентификатор на всеки участник. Трябва да бъде въведен валиден, реален и действащ имейл адрес. С участието си в Играта потребителят се съгласява да получава съобщения от името на Twix на посочения имейл адрес.

В случай, че спечели някоя от наградите, потребителят ще получи съобщение с линк, чрез който трябва да потвърди получаването на съобщението. Потвърждението е задължително условие за присъждане на награди.

Само печелившите от томболите ще получат съобщение на посочения имейл адрес.

С участието си в играта „Спечели страхотна кафе награда“ участникът приема настоящите Официални правила на Играта („Официални правила”).

Обявяването на печелившите се извършва по следния ред:

Публикуване на списък с печелившите в деня на тегленето на уебсайта www.twix.bg

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес. В съобщението ще има линк, който съдържа форма за попълване на адрес за доставка и телефон за връзка. Печелившият трябва да попълни формата до 14 календарни дни от обявяването му сред печелившите на twix.bg. След изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.


Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара