Спечелете телефон ASUS ZenFone 4 Max


Краен срок - 11 февруари 2018

Обичате приключенията? Имате хиляди истории за разказване? Харесвате да снимате и споделяте с приятели?

Тогава АSUS ZenFone 4 Max е за вас, а сега можете да участвате в нашите игри за спечелването му!

Ето и условието на първата ни игра:

1. Харесайте страницата на Технополис
2. Отговорете с коментар на въпроса: Какви са основните предимства на ASUS ZenFone 4 Max?

Включете се с коментар до 11.02, а ние ще изтеглим победителя на 12.02.2018 г.

Искате жокер? Вижте повече за АSUS ZenFone 4 Max тук ➡ http://www.technopolis.bg/p/572108

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, с постоянен адрес в България и валиден профил във Фейсбук (username).

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият ще получи 1 бр. награда смартфон ASUS ZenFone 4 Max

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg.

Печелившият участник ще бъде обявен във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg. Печелившият участник трябва да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение, на Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg в срок от 1 седмица от публикуването на името му във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg и да посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, относно получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с лична карта и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването/получаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок от три седмици спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара