Спечелете един от 30-те NIVEA Crème 75 мл. със своя любима снимка


Краен срок - 7 февруари 2018

Здравей, включи се в новата игра от dm и NIVEA! Сподели ни в коментар кога за последно каза на любимите си хора, че ги обичаш и можеш да спечелите един от 30-те броя NIVEA Crème 75 мл. със своя любима снимка.

Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, са общо 30 броя NIVEA Crème 75 ml. с любима снимка. Един потребител от един Facebook профил може да спечели само един продукт NIVEA Crème 75 ml. с любима снимка.

Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност.
Качената снимка трябва да отговаря на следните технически изисквания: макс: 2MB, 1000 х 1000 px, формат jpeg, png, tiff или bmp.

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва:
В играта може да участва всеки, който е отговорил с коментар под снимката с обявлението на играта, качена на стената на Facebook страницата на dm България в периода 05.02-07.02.2018г., относно въпроса „Кога за последно каза на любимите си хора, че ги обичаш?“.

Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един отговор под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България.

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

В случай че участниците, дали верен отговор са повече от обявените 30 награди, то печелившите ще бъдат определени на 15.02.2018г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени и имената на трима резервни такива.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 20.02.2018г. като публикация на стената и като коментар под снимката с обявлението на играта. Печелившите участници ще бъдат информирани за това в срок до 22.02.2018г. включително до края на деня, че печелят награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване/таг на името им в коментар под снимката на играта, ако настройките на личния им Facebook профил позволяват това.
В случай, че печеливш участник използва Facebook профил с псевдоним/прозвище, той следва да предостави информация за трите си имена, чрез лично съобщение във Facebook.

Наградата ще бъде изпратена от Организатора в посочен от печелившия участник най-удобен за него dm магазин в срок до 10 (десет) работни дни, след като той е посочил съответния магазин.

При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.
В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.
Ако печелившият участник в играта не се е свързал с екипа на dm България в срок до 27.10.2017г. включително, то той губи правата си върху наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара