Спечелете принтер, видеокамера, таблети и 3D очила


Краен срок - 10 април 2018

Опознай България със стикерния албум от СВА, включващ 25 теми с информация и любопитни факти! Попълни липсващите изображения в албума Опознай България като събереш и залепиш на мястото им всички 120 стикера!

Регистрирай се на www.cbabg.com и можеш да спечелиш една от невероятните ни награди:

1 брой CANON PIXMA IP7250

1 брой Видеокамера XMART WF20 1080P

2 броя таблет Huawei Mediapa

3 броя 3D ОЧИЛА DIVA VR-P2016HP + BT

Регистрирай се за участие в играта. Ако си един от спечелилите ще се свържем с теб, за да ни изпратиш попълнения си албум за проверка с куриер Лео Експрес за сметка на получателя на адрес:

ЦБА АД

Отдел маркетинг ,Сити център Аспарухово, ет. 4 ,бул. Народни будители 2 , кв. Аспарухово ,Варна 9003

Ако имате въпроси или искате да се свържете с нас ни потърсете на Facebook/Супермаркет CВА .

Играта стартира на 15.01.2018 г. и ще продължи до 10.04.2018 г., като информация за края на кампанията ще бъде публикувана на www.cbabg.com.

Присъждането на Наградите се извършва след удостоверяване на напълно попълнен албум „Опознай България“, изпратен за проверка с куриерска служба Лео Експрес. В случай, че е изтеглен печеливш, но той не е попълнил всички стикери в албум „Опознай България“, и не го е предоставил за проверка по указания по-горе начин, наградата се присъжда с теглене на случаен принцип на друг участник в играта.

Спечелилите участници ще бъде обявени на Facebook страницата www.facebook.com/SupermarketCBA на 15.04.2018 г. до 24:00 часа  и уведомени лично чрез телефонно обаждане.

За получаване на Наградите спечелилите участници следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свържат с Организатора на Играта като изпратят лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/SupermarketCBA със следната информация: три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на Наградата.


Спечелете СЕГА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара