Спечелете 18 ваучера по 100 лв. и 30 чаши от Верея


Краен срок - 4 февруари 2018

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

ГОЛЕМИ НАГРАДИ:

    Общо 6 бр. карта за подарък на стойност 100 лв. магазини Technopolis
    Общо 6 бр. карта за подарък на стойност 100 лв. от магазини Decathlon
    Общо 6 бр. ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. от магазини Kaufland

МАЛКИ НАГРАДИ:

    Общо 30 бр. Брандирани чаши с лого Верея

Играта се организира в Интернет, в приложение, собственост на Организатора, намиращо се на адрес: https://novagodina.vereia.bg

За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението с профила си във Facebook и да се включи в играта виртуална ротативка. След като стартират ротативката, на екрана се завъртат различни картинки, които изобразяват наградите в играта. За да се включи в томболата за конкретна награда, участникът трябва да уцели 3 еднакви картинки. Ако уцели 3 еднакви картинки, се включват в томбола за наградата, изобразена на картинката. Всеки участник има право да се включи неограничен брой пъти в играта.

Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция спечелили на 06.02.2018г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите.

При възникване на технически проблеми в интернет страницата https://novagodina.vereia.bg обявяването на победителите ще се извърши след окончателното им отстраняване.

В томболата участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Промоцията, описан в т. 6 по-горе.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите Официални правила на Играта не е спазено или при установяване на опити за манипулиране на Играта.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на igra@vereia.bg следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакт или некореспондиращ, непълен или неточен e-mail, или адрес за доставка на награди.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара