Спечелете високоговорител, слушалки, тениски и тефтери


Краен срок - 7 януари 2018

Знаем, че през ваканцията не изгаряш от желание да учиш 24/7. Затова сме ти подготвили интересни приключения, в които всеки ден ти се разкрива нова част от избрана от теб история. А играейки, можеш да спечелиш доооста хубави награди от Уча.се и Sony. 🙂

За да можеш да си избереш приключение, трябва да си регистриран като ученик (не родител 😁) в Уча.се. Всяко приключение се състои от 14 мисии. Ще разгадаваш мистерии, докато се изправяш пред предизвикателства.

Ето какво трябва да направиш, за да участваш в томбола за спечелването на една от следните награди: мощен безжичен Extra Bass говорител (SRS-XB40), 3 броя безжични Extra Bass говорители (SRS-XB10), 3 броя Extra Bass слушалки; (MDR-XB550, Extra Bass) от SONY, 10 броя тениски или 15 броя тефтера от Уча.се:

    Влез в профила си на Уча.се в секция “Приключения”.
    Избери си приключение.
    Напиши ни кое приключение си избрал в коментар в поста за играта във Facebook и ние ще ти зададем въпрос свързан с него.
    Играй и разбери отговора.
    Напиши ни верния отговор до 07.01.2018 г. на лично съобщение във Facebook, Instagram или Snapchat на Уча.се.

Печелившите ще бъдат изтеглени по време на live видео във Facebook страницата на Уча.се на 8 януари 2018 година от 10:00 часа.

Можеш да научиш повече за наградите от SONY и да напишеш в коментар каква награда би искал да получиш на официалната им Facebook страница.

А тия кое приключение си избра? 😊 Уча.се пожелава успех на всички!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара