Спечелете гривна Pandora с коледен талисман


Краен срок - 24 декември 2017

“Получете желаното” - DO GET WHAT YOU WISH FOR е новата коледна кампания на PANDORA, с която искаме да насърчим дамите да бъдат по-смели в желанията си и в преследването на мечтите си... особено когато те зависят от Половинката, който никога не се сеща сам. Кампанията стартира след изследване сред 7000 жени от цял свят, 60% от които смятат, че трябва да изпратят поредица от намеци на партньора си, за да успеят да получат това, което желаят.

Кампанията е насочена именно към улеснение на дамите в това. Нова услуга в сайта на PANDORA е изпращането на подсказване. Когато си харесате вашето бижу, може да го изпратите по email или във Facebook на човека, който желаете да ви зарадва тази Коледа.

Проучването показва, че 99% от дамите, използвали новата услуга, са удовлетворени от получения подарък от своята половинка. Ние от PANDORA смятаме, че жените заслужават подаръците, които желаят, и затова насочваме силите си да сбъднем техните желания.

Сбъднете своята коледна приказка и "Получете желаното" с BG-Mamma и PANDORA!
Напишете до 24.12. кратка коледна приказка на тема по избор, като включите поне три от символиките на бижутата от новата коледна колекция на PANDORA. Разгледайте колекцията тук. На томболен принцип ще изберем един късметлия, който ще спечели гривна PANDORA с коледен талисман от новата колекция Зима 2017.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара