Спечелете чадъри, раници, часовници, очила, шапки и още много награди


Краен срок - 31 декември 2017

Всеки отговорил правилно на въпрос от ММС за Daikin и се регистрирал за участие в играта на ММС, има шанса да спечели една от наградите:
8 ваучера за безплатен монтаж на климатик Daikin , 50 шапки , 20 чадъри , 10 раници , 20 часовника , 50 очила, 50 комплекта чаши, 50 спортни калъфа, 100 силиконови държача за на обща стойност 3710 лв.

Кампанията ще продължи до края на м. декември и всеки първи работен ден от седмицата ще се изтеглят печалившите участници. Резултатите ще бъдат публикувани в сайта на ММС на mmc.bg

Механизъм на кампанията:

Стъпка 1: Потребителите трябва да отидат на сайта, който се намира на следния линк: https://mmc.bg/

Стъпка 2: Потребителите трябва да се регистрират на сайта в Промоционалната секция, където трябва да въведат своите две имена, адрес и email (електронен адрес)

Стъпка 3 : Потребителите трябва да отговорят на зададения въпрос правилно, за да участват в Капанията за разпределяне на наградите.

Наградите от Кампанията са:

Големи награди: 8 ваучера за безплатен , стандартен монтаж на климатик Дайкин, закупен от ММС Инк ЕООД през 2017г., на стойност 180 лв. , в рамките на градовете : София, Варна, Бургас и Русе. 

Малки награди: шапки –  чадъри - 20бр., раници -10бр., часовник - 20бр., 50бр- очила,50бр- шапки,100бр –силиконови държача за телефон и карти,50бр- спортни калъфа,50к-кт чаши на обща стойност 3528лв.

Всеки Участник в Кампанията има право да участва в разпределянето на наградите, като получи само една от тях. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Печелившите ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души. Тегленето на печелившите участници ще се извърши на следните дати: 11.12.2017, 18.12.2017, 27.12.2017и ще бъдат обявени след извършеното теглене на страницатa https://mmc.bg/

Всички Участници в Кампанията получават правото на разпределяне на наградите, осигурени от MMC Инк ЕООД, съгласно настоящите Условия.

Печелившите Участници ще бъдат известени от Организатора посредством електронна поща, посочена при регистрацията, за да ги уведоми за мястото, датата и часа за получаване на наградата им.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара