Спечелете чифт от най-култовия модел на adidas Originals


Краен срок - 19 декември 2017

Обичаме да комбинираме спортните обувки с по-елегантната част от гардероба. Така не само се чувстваме комфортно, но и изглеждаме страхотно.

За да ви вдъхновим да експериментирате със стайлинга си, днес в нашия Клуб на момичетата искаме да зарадваме една от вас с чифт бели кецове adidas Originals. Любимият ни модел Superstar може да откриете в магазини District, а за да го спечелите, трябва да се регистрирате за участие в нашата съвместна игра.

Култовата лайфстайл марка е основана през 2001 г. и е вдъхновена от богатото спортно наследство на adidas, което развива чрез отдадеността си към иновацията и способността да филтрира креативността и куража от игрищата и спортните зали през погледа на съвременната младежка култура.

Тези дамски спортни обувки от 70-те започват съществуването си като доминиращи баскетболни обувки. По-късно завладяват света на скейтбордистите и уличния стил. Моделът има класически вид, често е от кожа и включва автентични елементи като назъбените ленти и типичния гумен елемент на върха на пръстите.

Могат да бъдат ваши, за да се убедите, че смесването на стилове е един хубав начин да се откроите в сивото градско ежедневие.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара