Спечелете Huawei P10 Lite, PS4, Samsung Galaxy S8 и таблет Lenovo


Краен срок - 31 декември 2017

Спечели Huawei P10 Lite или селфи стик и не пропускай нито един щастлив момент!

Посъветвай Вероника коя забележителност да посети през 2018 г. Кликни на картинката и напиши в коментар какво ти се е паднално.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД.

Играта ще се проведе с 4 (четири) публикации на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/. Участниците се регистрират в играта като отговорят на условията от четирите кръга на играта (ще бъдат публикувани съответно на 04.12, 11.12, 18.12, 25,12) като коментар под постовете.

С посоченото действие, участниците приемат настоящите правила.

Награди:

1 кръг - Huawei P10 Lite – 1 брой; селфи стик – 4 броя
2 кръг - PlayStation 4 – 1 брой
3 кръг – Samsung Galaxy S8 – 1 брой; Bluetooth колонки – 4 броя
4 кръг - Таблет Lenovo Tab 3 7 + слушалки – 1 брой; Смарт гривни Xiaomi – 4 броя

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са отговорили като коментар под двете публикации. Томболата за всички кръгове ще бъде изтеглена на 04.01. Като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници и равен брой резерви (10 бр.), в случай, че печелившия не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. За печеливш се счита лицето, което ползва съответния Фейсбук профил, чрез който е заявено участие и което се свърже с организатора от този профил в отговор на съобщението за награда. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата; Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара