Спечелете плюшени играчки и бебешка козметика от Коледния календар на Hipp


Краен срок - 24 декември 2017

HiPP Коледен Календар

В нашия HiPP Коледен Календар има нови въпроси и страхотни награди, които могат да бъдат спечелени всеки ден от 1 до 24 Декември.

Всеки ден, печелившите от предния ден ще бъдат избирани и информирани за тяхната награда. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избирани в понеделник.)

Може да спечелите една от следните награди:

1x Плюшен Хипофант

1x Кутия за съхранение на инстантни продукти HiPP

1x Пате HiPP Babysanft измивна пяна

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

    а) Всеки ден в рамките на играта HiPP „Коледен календар“ от 01.12.2017 до 24.12.2017 ще бъдат публикувани 24 въпроса, по един нов въпрос всеки ден. Всеки участник трябва да попълни регистрационна форма за участие и да посочи верен отговор.

    б) Всеки ден се излъчват по трима наградени, отговорили вярно на зададения въпрос, от предходния ден, като те ще бъдат избрани на случаен принцип и информирани за тяхната победа. (Победителите от събота и неделя ще бъдат избрани в понеделник.)

    в) Играта започва на 01.12.2017, като възможността за участие в играта може да стане по всяко време на нейния период без да зависи от участие и даване на верен отговор в предходен въпрос.

Всеки ден в играта се излъчват трима наградени, отговорили вярно на въпрос, зададен от предходния ден, които ще получат една от следните награди:

    a) 1x Плюшен Хипофант

    b) 1x Кутия за съхранение на инстантни продукти HiPP

    c) 1x Пате HiPP Babysanft измивна пяна

При попълване на регистрационната форма се счита, че участникът е прочел и приел общите условия и правилата на играта и приема да бъде задължаван към тях. Приемането на настоящите Правила е задължително условие за участие в Играта и участникът се задължава да ги спазва.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един победител. Публично се счита съобщението на сайта на HiPP България www.hipp.bg. Лично се счита изпращане на съобщение на личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявявани всеки ден от 02.12.2017 до 25.12.2017 г. на сайта на HiPP България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. В рамките на един зададен въпрос, един участник може да спечели само една награда.

В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата в играта HiPP „Коледен календар“ спечелилите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара