Спечелете ваучери на стойност 2400 лв., 300 лв. и 30 лв. от Фантастико


Краен срок - 30 ноември 2017

Участник в Играта е всяко лице, направило покупка на стойност над 25 (двадесет и пет) лв., в който и да е супермаркет „Фантастико“ или на онлайн магазина на адрес www.ebag.bg на територията на Република България и е изпратило коректно попълнен според Условията онлайн формуляр за участие със своите лични данни и данните от касова бележка, която е получил на касата, в който и да е супермаркет Фантастико, или номер на поръчката от онлайн магазина www.ebag.bg

При пазаруване в онлайн магазина www.ebag.bg Клиентите получават поръчков номер и ако покупката им надвишава 25 лв. имат право да участвате в играта и възможност да спечелит една от описаните награди. За участие в тегленето Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира: номер на каса, номер бон, номер нул., номер на касовата бележка и дата в посочените полета на онлайн формуляра със своите лични данни на адрес на http://igra.ff-bg.net.

Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира поръчковия си номер и попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес на http://igra.ff-bg.net

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира различни кодове от различни касови бележки или различни поръчкови номера от онлайн
пазаруването си.

Не е възможно повторно регистриране на касова бележка или поръчков номер. С регистрирането на информацията от касова бележка или поръчковия номер Участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат събирани, обработвани и съхранени от Организатора за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни по избран от дружеството начин.

Един Участник може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Регистрираната информация от касовата бележка или поръчковия номер участва в тегленето за разпределение на наградите, което ще бъде извършено на 01.12.2017г.

Всеки Участник, който е направил покупка на стойност над 25 (двадесет и пет) лв., в който и да е супермаркет Фантастико или в онлайн магазина на www.ebag.bg, попълнил е коректно онлайн формата за участие в Играта и отговаря на Условията, има право да участва в Играта и да спечели една от седните награди:

• 5 награди ваучер за пазаруване в рамките на една година. Ваучерите са на стойност по 200 лв.месечно, като всеки печеливш ще получава в началото на всеки месец ваучер за пазаруване на стойност 200 лв. валиден във всички супермаркети „Фантастико“.

• 26 награди ваучер „Рожден ден“. Всеки един от спечелилите ще получи за рождения си ден ваучер за пазаруване на стойност 300 лв. Ваучерите „Рожден ден“ могат да бъдат използвани в супермаркети „Фантастико, ресторанти „MyChoice“, Спортно- развлекателен комплекс с боулинг зала „Joy Station“ и боулинг- зали „Mega Xtreme“.

• 100 награди ваучери за пазаруване в супермаркети Фантастико всеки на стойност 30 лв.

• 26 награди безплатен транспорт при закупуване на стоки от онлайн магазина www.e-bag.bg.

Печелившите Участници ще бъдат теглени на случаен принцип в Централния офис на ТВ„Фантастико“ в гр.София, кв.“Симеоново“, ул.“Момина сълза“ № 14а от комисия в състав – представители на следните дирекции: „Правна“, „Маркетинг и реклама“ и „Търговска“ на 01.12.2017г.

Печелившите ще бъдат обявени на 04.12.2017г. на www.ff-bg.net . Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или по телефон до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите. Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще могат да получат своите награди като следва да предоставят на служител на Организатора печелившия касов бон, с който са участвали в Играта /и поръчковия номер от онлайн магазина e-bag/, както и документ за самоличност за удостоверяване на данните на лицето с данните на печелившия.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара