Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели


Краен срок - 20 ноември 2017

И тази година ИКЕА търси малки дизайнери с голямо въображение, за да превърне техните рисувани чудати герои в истински плюшени играчки от специалната серия SAGOSKATT.

Конкурсът е отворен до 20 ноември за деца до 12 години и е част от инициативата „Време е за игри и добрини“, която подкрепя правата на децата в България и цял свят да играят и да се развиват.

Каним всяко дете до 12 години да нарисува своя фантастичен приятел на стандартен бял лист (А4 формат). Качете рисунката на ikeaplay.bg или я предайте в сектор „Обслужване на клиенти” в магазин ИКЕА от 1 до 20 ноември 2017 г.

Гласувайте за вашите рисунки фаворити от 21 до 27 ноември 2017 г. на ikeaplay.bg. Първите финалисти ще бъдат трите рисунки, събрали най-много гласове. Специално жури ще избере останалите 17 финалисти.

20 финалисти ще бъдат обявени на 8 декември 2017 г. на IKEA.bg, ikeaplay.bg и на Facebook страницата на ИКЕА. 20-те рисунки финалисти от България ще участват на финалния етап на конкурса в ИКЕА Швеция.

През февруари 2018 г. ще бъдат избрани 5 победители от международния етап на конкурса, чиито рисунки ще бъдат превърнати в плюшени играчки от специалната колекция с добра кауза на ИКЕА – SAGOSKATT.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара