Спечелете колонки, хамаци, куфари, тостери, бягащи часовници и раници


Краен срок - 17 декември 2017

Печелете страхотни награди с ДСК Директ и ДСК Смарт!

Следете рекламните блокове на телевизиите БТВ и Нова ТВ, за да разберете какво трябва да направите, за да си спечелите една от тези награди. Изпълнете условието, поставено в клипа, и се включвате автоматично в томбола, в която ще изтеглим десетки късметлии. Всички задачи са свързани с използването на електронното ни Банкиране ДСК Директ или на мобилното приложение ДСК Смарт.

Условията са следните:

    Имате 60 секунди от старта на телевизионния клип да изпълните поставената ви задача
    Успешното ѝ изпълнение автоматично ви включва в томбола
    Наградите ще се теглят на 08.12.2017 и на 08.01.2018 г.

В рамките на кампанията ще раздадем:

    30 анти тефт раници
    30 бягащи часовника
    60 тостера
    30 куфара
    60 хамака
    30 блутуут колонки

В кампанията могат да участват само клиенти на Банка ДСК, които имат сключени договори за ДСК Директ и/или ДСК Смарт преди 14.11.2017 г.

Кой не обича хрупкави филийки? Прехвърлете пари по своя сметка през ДСК Смарт или ДСК Директ по време на нашата телевизионна игра и може да спечелите този страхотен тостер, за да ви събужда аромата на перфектната закуска.

Всички обичат да пътуват и ние от Банка ДСК знаем това прекрасно. Увеличете лимита на картата си през ДСК Смарт или ДСК Директ по време на нашата телевизионна реклама и имате шанс да спечелите този страхотен куфар. Успех и на добър път!

Прочута в целия свят с изключителното си удобство, тайните си джобове и фантастичната непромокаема материя. И може да бъде ваша. Прехвърлете средства по виртуалната си карта през ДСК Смарт или ДСК Директ по време на наша реклама и може да спечелите нещо наистина яко!

Виждали ли сте будилник, който бяга?  Той не само бяга, но и подскача и докато го настигнете, вече сте се събудили. Преведете пари по кредитната си карта през ДСК Смарт или ДСК Директ по време на нашата телевизионна игра и тази играчка от бъдещето може да е ваша!

Почивката е най-хубавото време през годината. Прехвърлете пари по спестовната си компонента през ДСК Смарт или ДСК Директ по време на нашата телевизионна игра и имате шанс да спечелите този страхотен хамак за сладки дрямки. А и да спестите пари за почивка!

Обичате ли музиката да е навсякъде с вас? Ако се регистрирате в профила си в ДСК Смарт или ДСК Директ по време на нашата телевизионна игра, имате шанс да отнесете доброто настроение със себе си накрай света!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара