Спечелете екскурзия за двама до Лондон


Краен срок - 20 декември 2017

Кутийка, пълна с козметични изненади! Поднесете я на любимата си дама или на добра приятелка и вижте как с радост и любопитство започва да открива вътре най-различни женски глезотийки от 7thHeaven!

Козметична кутия 7thHeaven Goodies box с 12 продукта - за 23.90лв, вместо за 37лв.

Всеки, грабнал ваучер за 7thHeaven Goodies Box в периода 21.11 - 20.12, участва в томбола с награда - 3-дневна самолетна екскурзия до Лондон за двама през Януари! Наградата ще се тегли на 5 Януари. Пълните условия за участие можете да прочетете в прикачения файл.

Козметичната кутия съдържа:
• 7 различни маски за лице (кални, пилинг, самозатоплящи се), между които и много популярната Charcоаl mud mask - черна въгленова;
• Пачове за очи - против торбички, сенки или бръчки;
• 1 брой маска за ходила;
• 1 брой SPA маска за лице;
• Лента за коса с логото на 7th Heaven;
• Pom Pom маркова гъба за баня.

Срокове на годност: 08.2020г.

Доставката е за сметка на клиента, с куриерска фирма Спиди - 4.08лв до адрес на клиента в големите градове, до 5 работни дни след издаване на ваучер.

Всеки клиент (лице над 18г), грабнал ваучер в периода 21.11 - 20.12, участва в томбола с награда: 3-дневна самолетна екскурзия до Лондон за двама през Януари. Наградата ще се тегли на 5 Януари.

Участието в томболата е обвързано с покупка! В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 18 години, които в посочения период за провеждане на томболата, са направили покупка на Промоционалната кутия, независимо от коя оферта .

Наградата е за двама. Спечелилият ще получи ваучер от Фирмата организатор след обявяването на наградата на официалната Фейсбук страница -my7thHeaven.bg, на 5.01.2018г.
 
Наградата включва:

2 бр. самолетен билет с включени летищни такси; салонен багаж до 10 кг.;
2  нощувки със закуски, в хотел Тризвезден хотел на 8 км. От центъра на Лондон
Не се включват допълнителни разходи, които биха възникнали при използването на наградата извън описаните и които се покриват от печелившите участници за тяхна сметка.

Всеки печеливш заедно с ваучера за ползването на наградата ще получи и данните за връзка с хотела , резервационният номер и Самолетната резервация.

След приключване на периода на играта всички закупили 7th Heaven Goodies BOX ще бъдат отделени в EXCEL файл, в който всяка отделна поръчка ще има свой индивидуален номер. Тегленето на наградите ще се извърши на 05.01.2018 г. от представители на "Реню-Ю ЕООД" ЕООД, в присъствието на нотариус. Всеки желаещ може да посети тегленето, но не се гарантира, че за всеки ще има достъп да го наблюдава. За пълна прозрачност на избора ще пуснем онлайн излъчване на тегленето във Фейсбук страницата 7thHeaven.bg.  Ще се изтегли един печеливш участник на случаен принцип, чрез софтуер за случаен подбор на номерата. Допълнително ще бъдат изтеглени още двама резервни участници. За тегленето на наградите ще бъде съставен протокол, в които ще бъдат посочени имената на изтеглените печеливши и резервни участници. Печелившият участник е длъжен да представи ваучера си или касов бон за направена покупка за да си получи наградата. Същото се отнася и за резервните участници в случай, че първият избран не успее да получи наградата си по зависими от него причини.

Имената на печелившият участник както и негова снимка при съгласие , номера и датата на неговата поръчка ще бъдат обявявани на Фейсбук -страницата на Организатора my7thheaven .bg, както и на Фейсбук страницата Maribella.bg

Спечелилият участник, който до 10.01.2018 г. е отговорил на телефонното обаждане на Организатора, ще получи ваучер за спечелената награда по куриер, на адреса, посочен от него до 12.01.2018 г. Ако до 15.01.2017 г. спечелил участник не е отговорил на обажданията на посочения телефон за връзка (0892988957) и не се е свързал обратно по телефон или по друг начин със Организатора, губи правата върху наградата. В този случай, съответната награда се получава от изтегления първи по ред резервен участник. В случай, че не може да се осъществи връзка с този резервен участник, наградата се предоставя на втория изтеглен резервен участник.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара