Спечелете 8 дневна почивка в Дубай, Iphone SE и PlayStation 4 Slim Gold


Краен срок - 1 януари 2018

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И СПЕЧЕЛИ
8 дневна почивка за двама в Дубай, Iphone SE, PlayStation 4 Slim Gold. Продължителност на играта до 20.12.17г. Теглене в рамките на 3 работни дни след приключване на играта.

Участвай в тегленето за страхотните награди на Зайо Байо като изпълниш всички стъпки в раздел "КАК МОГА ДА СПЕЧЕЛЯ?" в горната част на страницата.

Условия за да участваш в тегленето за наградите:
1. Да харесаш страницата ни във фейсбук.
2. Да споделиш публично и харесаш поста, в който обявяваме играта и условията на нашата страница. --Ако не си, кликни тук--
3. Да се регистрираш като въведеш име, фамилия, имейл и телефонен номер (препоръчително за връзка, ако си сред печелившите). Тази стъпка е с цел да определим, кои са участниците и оттях да изтеглим ТРИМА печеливши.

Зайо Байо ще предостави 8 дневна екскурзия до Дубай за двама, Iphone SЕ и SONY Play Station 4 Slim Gold. Независимо, че правилата не са задължителни за регистрация, при тегленето на наградата тези, които не са изпълнили указанията ще бъдат изключвани от жребия автоматично и няма да имат шанса да се борят за наградите.

Теглене и обявяване на печелившите – Точната дата на тегленето ще бъде обявена до 3 работни дни след приключването на периода за регистрация. Жребия ще може да бъде видян във Фейсбук.  Той ще бъде проведен в присъствието на нотариус и представители на Зайо Байо. Тримата печеливши ще бъдат официално обявени на нашата Фейсбук страница своевременно, след тяхното изтегляне. На всеки един от тях ще позвъним лично и ще изпратим имейл, както и лично съобщение във Фейсбук.

Непредвидени обстоятелства – до 48 часа, ако някой от печелившите не се свържe с нас обратно или не отговори на опитите ни за контакт (или наградата бъде отказана) ще бъде изтеглен алтернативен печеливш, който ще бъде обявен на страницата ни във Фейсбук.

Наградата ще бъде изтеглена не по-късно от 3 работни дни след изтичането на официалния срок за регистрация описан в общите условия като точната дата на теглене ще бъде обявена официално на фейсбук страницата на ОРГАНИЗАТОРА. Тегленето се извършва на лотариен принцип в присъствието на представители от фирмата ОРГАНИЗАТОР и нотариус, които ще следят за легитимното представяне на резултатите.

Печелившите ще бъдат обявени на стената на страницата във фейсбук в срок от 24 часа след тегленето.

Своевременно след обявяване на спечелилия, той ще бъде уведомен от организатора посредством обаждане и имейл, който е посочил при регистрацията.

Спечелилия наградата предоставя на организатора име, имейл адрес и телефон при регистрация с цел да бъдат уточнени подробностите по усвояването на полагащата му се награда и за да може да бъде избран на лотариен принцип.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

  1. Къде да се регистрирам тук ли:
    Зорница Динева 0899100997 zornitsa_angelova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара