Спечелете 5 ваучера по 1000 лв. и 500 ваучера по 20 лв. за гориво


Краен срок - 31 декември 2017

Как можеш да спечелиш в три лесни стъпки?

Направи покупка за минимум 20 лв. с твоята кредитна или дебитна карта Mastercard или Maestro на ПОС терминал на Пощенска банка в бензиностанция от веригата ЕКО на територията на страната.

Изтегли талон и изтрий полето на гърба, за да разбереш дали печелиш предплатена карта за гориво на стойност 20 лв. от ЕКО.

Запази печелившия талон и бележката от плащането на ПОС терминалa и се регистрирай тук, за да получиш наградата си.

Наш служител ще се свърже с всички спечелили участници на посочения във формата за регистрация телефон, за уточняване адреса за доставка на наградата.

Втори шанс - вземи гориво за 1000 лв.!
Всеки талон (печеливш или непечеливш), който регистрираш тук, участва и в лотария за една от големите награди в края на промоцията - 5 предплатени карти за гориво на стойност 1000 лв. всяка.

Колкото повече талони регистрираш, толкова по-голям е шансът да спечелиш!

Промоцията се провежда във всички търговски обекти на верига бензиностанции „ЕКО“ на територията на България.

В кампанията имат право да участват всички картодържатели на кредитни или дебитни карти Mastercard или Maestro, издадени от лицензирани в България издатели на платежни карти („Карти“).

В първия етап на Промоцията ще бъдат разпределени 500 предплатени карти за
гориво от бензиностанции ЕКО на стойност 20 лв. 6.2. При провеждането на томболата във втория етап на Промоцията ще бъдат разпределени и 5 големи награди - предплатени карти за гориво от бензиностанции ЕКО на стойност 1000 лв. между всички участници, които са извършили успешна регистрация на Сайта. 6.3. Предплатената карта за гориво ЕКО може да се използва за заплащане на заредено гориво само във верига бензиностанции ЕКО, съгласно получената заедно с картата „Инструкция за ползване на ЕКО карти“.

Спечелените награди не могат да бъдат преотстъпвани, променяни или заменяни с друга награда и не могат да бъдат заменени за паричната им равностойност.

След извършена успешна регистрация на Сайта и след проверка на даннитеотносно извършената картова трансакция, служител на Организатора се свързва склиента по телефона в срок до 5 работни дни за уточняване на адреса за доставка скуриер на спечелената награда по т. 6.1. (предплатена карта за гориво на стойност 20лв.).

Ако спечелил участник не бъде открит по телефона от Организатора в сроковете по т. 7.1 или откаже да получи наградата, участникът губи правото да получи наградата.

Спечелилите участници от проведената томбола по т.5.2. ще бъдат информирани от Организатора, чрез телефонно обаждане до 5 работни дни след провеждане на томболата за уточняване на офис на Банката за получаване на спечелената награда по т. 6.2. (предплатена карта за гориво на стойност 1000 лв.).

Ако спечелил участник от проведената томбола не бъде открит по телефона от Организатора в сроковете по т. 7.3. или откаже да получи наградата, участникът губи правото да получи наградата. В посочените случаи наградата се предоставя на резервен участник, (съгласно реда на тяхното изтегляне), който ще бъде уведомен съгласно т. 7.3. по-горе.

Всяка от предплатените карти за гориво ЕКО се изпращат на спечелилите участници по куриер, заедно със съответния ПИН код, необходим за използването й, както и с „Инструкция за ползване на ЕКО карти“. Участникът следва да се увери, че картата се доставя в неразпечатан плик.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара