Спечелете фотоапарат, таблет и прахосмукачка робот


Краен срок - 26 ноември 2017

Всеки потребител има право на еднократно участие в играта

Участието в играта НЕ е обвърано с покупка/и на продукт/и, предлагани от организатора.

Всяко дееспособно физическо лица, над 16 (шестнадесет) годишна възраст (ще е необходима издадена лична карта за легитимиране при получаването на наградата) има право да участва в играта посредством Facebook приложението на Facebook страницата на организатора: www.facebook.com/fairbebemania За целта е необходимо да избере награда, за която иска да участва (Цифров фотоапарат, Таблет или Робот). След това трябва да гласува за най-добър продукт в съответните категории с номинирани продукти. Гласуването се извършва чрез натискане на бутона „like” върху снимката на съответния продукт.

След завършване на гласуването, участникът попълва регистрационната форма за играта, като предоставя своите имена, e-mail адрес, мобилен телефон и възраст. След попълване на данните, участникът получава уникален четирицифрен код. Същият код ще бъде изпратен и на посоченият от участника e-mail адрес.

По време на изложението Бебемания 2017 (24-26.11.2017 г.), участникът трябва да посети изложението на място. Да представи своя код (разпечатан или на екрана на мобилен телефон/таблет). С него да опита да отключи катинара, с който е заключена избраната от него награда. Ако катинара бъде отключен, участникът удостоверява самоличността си с лична карта и получава наградата.

Ако след края на играта (17:00 ч. на 26.11.2017 г.) никой не е успял да отключи катинара на някоя от наградите, печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип и уведомени по телефон и/или e -mail, посочени в регистрацията.

Награди

    1. Цифров фотоапарат Canon EOS 1300D
    2. Таблет Acer One S1003
    3. Робот iRobot Roomba 616


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара