Спечелете празничен лак от SNB!


Краен срок - 7 декември 2017

Обратното броене започна! Коледа наближава, а с нея и краят на 2017 г. Дами, нека да я изпратим подобаващо! С много цвят и блясък. С широки усмивки, светли мисли и смели надежди за повече от всичко хубаво през Новата 2018 г.

За онези от вас, които обичат блясъка върху ноктите, сме подготвили приятна изненада. Старателно разработихме няколко празнични ефекта и един цвят лак за нокти, които определено носят празничен дух и създават настроение.

Супер НОВА! Представяме Ви Лак за нокти МАРИНА 15 мл. Уникална комбинация от тъмна основа и червен брокат. МАРИНА е едновременно дръзка, но и много празнична. Различна! Подходяща е за по-смелите дами, които обичат да експериментират с маникюр.

Супер НОВА! Не пропускайте да обърнете внимание и на Лак за нокти ЕЛИЦА 15 мл. Разработихме я специално за онези от вас, които харесват нестандартните ефекти. ЕЛИЦА е комбинация от бели малки и големи точки и фин червен брокат, които танцуват своя блестящ танц в безцветна лакова основа.

Разбира се, няма как да пропуснем и Лак за нокти БЕЛОСЛАВА 15 мл. БЕЛОСЛАВА превръща всеки цвят в зимна приказка, защото тя е нежна феерия от бели точки и ресни в безцветна лакова основа.

Ако искате празничният Ви маникюр да заблести в нежните отблясъци на розово злато, за вас е Лак за нокти ВЕЛИСЛАВА 15 мл. Съчетанието на розов, златист и черен брокат придава неповторим разкош на маникюра, независимо дали сте нанесли ВЕЛИСЛАВА самостоятелно в два слоя, или в съчетание с пастелен цвят в нежен бежов или розов тон.

И когато говорим за празничен блясък, класическите ефекти в сребристо и златисто няма как да бъдат пропуснати. Винаги можете да създадете акцент в маникюра с Лак за нокти ДЕНИЦА 15 мл. Изключително магнетичното съчетание от сребърни частици и сребрист брокат в безцветна лакова основа създава празнично настроение и закачливо улавя и отразява светлината в хиляди отблясъци.

А специално за онези от вас, които харесват блясъка на старо злато, разработихме Лак за нокти ЗОРНИЦА 15 мл. Различните по форма и размер бляскави частици правят маникюра необикновено впечатляващ и различен.

Ефектните лакове за нокти ЕЛИЦА, БЕЛОСЛАВА, ВЕЛИСЛАВА, ДЕНИЦА и ЗОРНИЦА можете да нанасяте както самостоятелно, така и върху други цветове. С тях можете да създадете празничен акцент върху един или няколко нокътя.

Е, време е да си изберете с кое от представените тук „бижута“ за нокти искате да украсите празничния си маникюр! МАРИНА, ЕЛИЦА, БЕЛОСЛАВА, ВЕЛИСЛАВА, ДЕНИЦА или ЗОРНИЦА?

Напишете до 7 декември като коментар в темата своя избор. На 8 декември в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима от всички участници и всеки от тях ще спечели този лак за нокти от шестте, който е посочил в коментара си. И това не е всичко! Към всяка награда ще добавим и една Мазнина за кожички Липа 15 мл.

Успех!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара