Спечели кошница с продукти на Олинеза!


Краен срок - 1 декември 2017

Олинеза Премиум ООД е една от най-бързо разрастващите се компании в България. Името й произлиза от първите два произвеждани продукти – ОЛИо и майоНЕЗА. От създаването си през 1994 до днес компанията отстоява фирмените си ценности, принципи и предлага гарантирано качество и многообразие. Олинеза произвежда екологично чисти продукти, съобразени с изискванията за природосъобразно хранене. С марка Олинеза към настоящия момент се произвеждат: ситно и едросмляни лютеници, различни видове майонези и емулгирани сосове, кетчупи, конфитюри, различни видове консервирани хранителни продукти, горчици, майонезни и млечни салати, както и бутилирано слънчогледово олио, палмов олеин и масло.

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти и добре обучени работници, а производствената база, склад и офис са разположени на площ от 20 дка в гр. Костинброд, на 8 км от София. Олинеза е уникална марка, изградена от съчетанието на безупречно качество, грижа за потребителя, креативност и съпричастност към опазването на околната среда.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш кошница с продукти Олинеза! Регистрирай се с верен отговор на въпроса и в петък, 1 декември, можеш да спечелиш!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара