Спечелете почивка в Дания, ваучер за 100 лв. и ваучери за 20 лв. от JYSK


Краен срок - 24 декември 2017

Бонус за ранно записване

Запишете се сега и увелечете шансовете си в голямото теглене.

Освен това, ще изтеглим и един печеливш на ваучер на стойност 100 лв., от всички записани преди 1 декември.

Просто нямате причина да не се запишете още днес :)

Всеки записал се за коледния календар на JYSK, който ще се проведе през декември, от 1 до 24.12.2017, ще бъде включен в тегленето на голямата награда – две нощувки в сърцето на Орхус, Дания, в хотел „Фердинанд“, с включени пътни разходи.

Всеки ден можете да печелите един от три ваучера на стойност 20 лева или допълнителни шансове, в тегленето на голямата награда, които ще бъдат изобразени под формата на билети. За да спечелите трябва да откриете 3 еднакви символа. Можете да участвате веднъж на ден, като щракнете на определената кутийка.

За да участвате трябва да се запишете с валиден имейл адрес. Ако сте сред печелившите ще се свържем с вас, за да ни оставите своите имена и да ви изпратим наградата.

Коледния календар ще продължи от 01.12. до 24.12.2017.*

* Всички които са се записали за коледния календар преди 1 декември, ще участват в теглене на ваучер на стойност 100 лева, който да използват в магазин JYSK. Печелившият на този ваучер ще бъде изтеглен на 6.12.2017.

Общата стойност на наградите които ще бъдат раздадени за коледния календар на JYSK e 4000 лева.

Голямата награда се състои от две нощувки в сърцето на Орхус, Дания, в кокетния хотел „Фердинанд“, с платени пътни разходи. Освен това всеки ден от 1 до 24 декември можете да спечелите един от трите ваучера на стойност 20 лева, които да използвате в нашите магазини.

Печелившият на голямата награда ще бъде изтеглен на 27 декември 2017 и ще бъде оповестен не по-късно от 3 януари 2018.

Ще се свържем лично с всички печеливши и ще бъдат публикувани тук.

За да участвате в коледния календар трябва да се запишете с валиден имейл адрес, по този начин давате и вашето съгласие от JYSK да се свържем с вас, на посочения адрес с информация относно коледния календар.

В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на тяхното семейство (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.

Когато се записвате за коледния календар, вие автоматично се записвате и за нашия онлайн бюлетин, по този начин ще можете да получавате информация за текущите промоции, нови артикули, вдъхновение и още много – можете да разгледате правилата и условията тук. Ако желаете да се отпишете можете да направите това, бързо и лесно като последвате препратката в най-долната част на получения имейл.

Печелившите на дневните награди ще бъдат помолени да предоставят своите имена и магазина където желаят да използват ваучера, на имейл адреса с който са се записали за участие. Печелившият на голямата награда ще бъде оповестен директно на имейл адреса с който се е записал. Всички печеливши ще бъдат публикувани на JYSK.bg с име и фамилия.

Ако до 14 дни след изтеглянето на печелившия нямаме обратен отговор от него, наградата ще бъде повторно изтеглена.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната си равностойност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара