Спечелете 500 лева за Коледни подаръци


Краен срок - 20 декември 2017

Включи се в играта на радио "Веселина" и водка "Savoy", и можеш да спечелиш 500 лева за Коледни подаръци

Коледа идва! А това означава едно: Време е за подаръци!  Хукваме по магазините, а списъкът расте ли расте.  Малко финансова помощ никога не е излишна!

Слушай радио Веселина, участвай в играта “Списъкът от вас ,парите от нас” и имаш шанс да спечелиш 500 лева за Коледния пазар.  Изпрати ни своя списък с коледни подаръци, през формата за участие в играта, като напишеш и кое колко струва. Бюджетът ти тази година е 500 лeва, които ще спечелиш, ако си късметлия.

Радио "Веселина" и водка "Savoy" пожелават успех на всичко участници!

Участниците се регистрират, като попълват формата в сайта на радиото с три имена, възраст, телефон, града от който са и изпращат списъка си с Коледни подаръци;

Награда: 500 лв. осигурени от радио Веселина;

Наградата от играта ще бъде изтеглена чрез жребий на 20.12, в ефира на радио Веселина, измежду всички регистрирани участници.

Не се допуска един и същ участник в игрите или кампаниите в ефира на Радио Веселина да получава повече от една награда в рамките на 30 календарни дни.

Наградите в игрите и кампаниите на Радио Веселина са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Крайният срок за получаване на спечелената награда изтича най-късно пет работни дни след приключването на игратата или кампанията.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара