Спечелете AEG сушилнята с термопомпа


Краен срок - 12 декември 2017

Честно да си признаем не можем да повярваме, че до Коледа остава още около месец. Времето тече толкова скоропостижно, че търсим всякакви начини да го спестяваме, когато става въпрос за неща като домакинската работа, за да ни остават повече моменти за уютни и топли вечери заедно със семейството.

И така решихме да ви зарадваме с възможността да си спечелите чудесна сушилня от AEG T8DEE48S. Тя ще се погрижи топлите ви пуловери да изсъхнат възможно най-бързо, за да можете да им се наслаждавате цяла зима. Освен това тя извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура, което запазва качествата им, при това без да удължава времето за сушене. Ниската температура пък гарантира пестене на енергия. Сушилните на AEG са лесни за поддръжка, тъй като само те са снабдени със специалния филтър ÖKOFlow, който е с лесен достъп.

Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на един лесен въпрос в края на този материал. Играта продължава от 16-ти ноември 2017 г. до 23:59 часа на 12-ви декември 2017 г., а печелившият участник ще бъде изтеглен на 13-ти декември, 2017 г. Стискаме палци!

Целта на Играта е популяризиране на AEG сушилнята с термопомпа. Играта е тип „томбола”, в рамките на която 1 от Участниците (дефинирани по-долу), избран чрез жребий, ще спечели Награда (дефинирани по-долу).

Печелившият Участник има право да получи Награда, която включва: AEG сушилнята с термопомпа – 1 бр.

Името на печелившия Участник ще бъде изтеглено на 13-ти декември, 2017 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Името на печелившия Участник ще бъде оповестено на интернет страницата на Woman.bg.

Наградата ще бъде предоставена на печелившия Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и  предостави следната информация:

(i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);

(ii)   дата на раждане;

(ii)   постоянен адрес на територията на Република България.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившият Участник, чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Печелившят Участник, в последствие, трябва да установи контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 5 (пет) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившият Участник ще получи Наградата си в рамките на 45 (четиресет и пет) работни дни от публикуване на името му на интернет страницата на Woman.bg, освен ако не е уговорено друго между Участник и Организатор.

Всички награди ще бъдат изтеглени посредством компютърен софтуеър и на случаен принцип при присъствието на нотариус.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара