Спечелете 20 коледни кутии от Golden Rose


Краен срок - 10 декември 2017

Коледна магия с Golden Rose

Предстоят едни от най-вълшебните дни от годината. Ние от Golden Rose искаме да направим вашите празници още по-щастливи! Украсили сме нашата коледна елха с много подаръци за вас! Изберете с клик три от играчките и ще разберете кои наши продукти са скрити под тях.

20 от вас ще получат като подарък специална коледна кутия от Golden Rose с трите продукта, скрити под играчките на елхата.

Можете да направите подарък на любим човек, като споделите вашата подаръчна кутия на неговата Фейсбук стена. Екипът на Golden Rose Ви пожелава весели празници!

През периода на провеждане на онлайн играта желаещите да участват в нея трябва да посетят специално създадената за играта страница www.goldenrose.bg/christmas. 

Участниците трябва да изберат с клик три от играчките на елхата, като под всяка от тях има скрити продукти с марка Golden Rose.

След като изберат 3 на брой скрити продукти, участниците трябва да се регистрират за томболата за награди, като въведат име, фамилия, телефон за контакт и имейл адрес.

Всеки участник може да се регистрира само един единствен път с един и същи имейл адрес.

С осъществяване на регистрацията за участие в играта всички лица, попълнили регистрационната форма декларират, че са съгласни с настоящите правила, включително декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат събирани, използвани и обработвани от Организатора за целите на играта и за маркетингови и рекламни цели.

Наградите, които могат да спечелят участниците в играта, са красиви коледни кутии, всяка с конкретните 3 продукта с марката Golden Rose, които са били отворени от съответния участник след клик върху играчките от коледната елха.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез жребий, на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени 20 участници, които ще спечелят награда.

Победителите ще бъдат изтеглени на 11.12.2017 г. и имената им ще бъдат обявени в секция Печеливши на микро страницата на играта: www.goldenrose.bg/christmas.

Печелившите участници ще получат наградите си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка ( три имена, телефон и точен адрес).

Ако Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник в рамките до 10 дни от обявяването, ще бъде изтеглен друг победител.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара