Спечелете 60 ваучера по 50 лв. и 150 продуктови пакета Suchard


Краен срок - 30 ноември 2017

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Участникът трябва да влезе на сайта www.suchard.bg. Чрез бутона „Създай вълнуващ празник“ всеки участник ще може да създаде свой Suchard колаж в следните стъпки:
   Стъпка 1 - Избира един от четирите предварително зададени повода;
   Стъпка 2 - Участникът трябва да селектира максимум до две от описанията на конкретния повод от падащото меню;
   Стъпка 3 - Участникът трябва избере една от предварително зададените снимки в галерията;

Потребителят вижда създадения от него Suchard колаж с избрания повод в красива рамка. Ако потребителят е съгласен, то финализира своя Suchard колаж и потвърждава натискайки бутона „Напред“.

Ако потребителят иска да направи промяна, то се връща на стъпка 1 чрез бутона „Назад“, откъдето прави своя нов избор.

Стъпка 4 - Участникът попълва своите данни за участие в томболата – име, фамилия, имейл, телефон за връзка, чек бокс за съгласие с Общите условия

При желание, участникът ще може да сподели във facebook създадения от него Suchard колаж, което не е задължителен елемент от механизма на играта.

Всеки потребител може да създава неограничен брой колажи дневно, но участва само с първия създаден за деня колаж в дневните томболи.

Максималният брой колажи от даден участник за периода на активността, с които може да участва в тегленията е 30.

Данните за участие се попълват след всеки направен колаж като за всеки следващ колаж участникът ще вижда съобщение, че вече участва в дневната томбола.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес.

Ако участник създаде Suchard колаж за даден ден от активността, то влиза в съответната дневна томбола.

Ако участникът иска да участва във всички дневни томболи – то е необходимо да създава Suchard колаж всеки ден от периода на активността, с което влиза в съответното теглене за съответния ден.

Всички поводи и всички варианти на снимки са активни през целия период на Играта.

Предвидените награди са:
            2 бр. ваучера на ден на стойност 50 лв. за пазаруване от онлайн магазин Vivre ( www.vivre.bg ) Общо 60 броя за периода на Играта.
            5 ПРОДУКТОВИ ПАКЕТА SUCHARD НА ДЕН (общо 150 бр. за периода на Играта).
            Всеки продуктов пакет SUCHARD включва:
            Кутия бонбони SUCHARD FIGARO 153г – 1 брой;
            Кутия бонбони SUCHARD AIDA 126г – 1 брой
            Кутия бонбони SUCHARD CARMEN 121г – 1 брой

Един участник може да спечели НЕ ПОВЕЧЕ от ЕДНА НАГРАДА от вид за периода на Играта.

Тегленето на наградите ще бъде извършено до 24 часа след края на всеки ден от активността. Печелившите ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.suchard.bg в рамките на 24 часа след края на всяко теглене. Всеки печеливш участник ще бъде известен и чрез имейл.

Всеки спечелил „Продуктов пакет Suchard” ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес, на който съответният печеливш трябва да потвърди награда, като предостави адрес за доставка в рамките на 10 работни дни от получаване на имейл съобщението за спечелване на наградата. При непотвърдена награда след изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Спечелилият ваучер участник ще получи наградата си, съгласно описаното в т.27 от настоящите правила.

Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.

Всички награди ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Тегленията ще се извършват в срока, описан в точка 17, чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер на случаен принцип измежду всички участници, които успешно са създали колаж за дадения ден от Играта и са попълнили регистрационната форма.

Наградите „Продуктов пакет SUCHARD“ ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Организаторът не носи отговорност, ако участник е предоставил невалиден, нереален и/или некореспондиращ телефонен номер. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни. Непотърсени в този срок награди ще бъдат използвани за бъдещи активации на марката.

Спечелилият ваучер от Vivre участник ще получи своята награда на предоставения от него имейл адрес с допълнителна информация за активирането/използването му.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара