Спечели всеки ден ваучер от 100 грама сладки


Краен срок - 3 ноември 2017

Всеки делничен ден от 30 октомври до 3 ноември БГ Радио и  100 грама сладки ти дават възможност да спечелиш ваучер на стойност 20 лева за сладки изкушения от работилницата, а в петък голяма награда – ваучер за 50 лева!

Включи се в играта до 3 ноември като се регистрираш и отговориш правилно на дневния въпрос. Всяка вечер в Любими песни за любими хора ще теглим с томбола името на един от всички дали правилен отговор, който ще получи ваучер за сладкарници 100 грама сладки.

Този месец 100 грама сладки ни пренася във Франция с малки, фини сладки - меки отвътре и хрупкави отвън, а именно макароните. В различни бонбонени цветове и с разнообразни вкусове, те са сред най-изисканите десерти за френските ресторанти и най-шикозен подарък за хората с изтънчен вкус.

И въпреки забързаното ни ежедневие, стреса на големия град, то има места в София, където забравяте на момента напрегнатия ритъм. Разбира се, става въпрос за салоните нa „100 грама сладки“, както и за  новите им  сладкарници – пекарни. Там се продават удоволствия!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара