Готови ли сте да спечелите най-високия клас ютия с парогенератор в България?


Краен срок - 8 ноември 2017

Добре дошли в света на лесното гладене!

Погрижете се за всичките си дрехи, дори и деликатните и трудни за гладене материи, от джинси до коприна, без нужда от промяна на настройката на температурата.

Колко пъти сте се мъчили да изгладите онази специална блуза с мъниста, без да повредите материята, или пък омачканото сако, точно преди важна среща, в последния момент? А колко пъти ви се е налагало да готвите, да чистите и да гладите едновременно, но всеки път да изключвате ютията, за да не запалите нещо или да навредите на дрехата? Е, Philips е помислил за всичко и създаде специална ютия с парогенератор, която гарантира 100% без изгаряния и глади с една оптимална температура всички материи – ново поколение ютии Philips с парогенератор.

Обикновено гладенето се смята за женска работа, но с Philips Steam Generator може да се справи и всеки мъж. Така че, дами, време е и мъжете да започнат да участват в това домакинско начинание без мрънкане и без оправдания. 

Уредът е изключително бърз, лек и лесен за употреба, което го прави идеален партньор във всяко домакинство.

Включете се в нашата дискусия и спечелете ютия с парогенератор!

До 08.11. споделете като коментар в настоящата тема коя е дрехата, която ви отнема най-много време и е най-трудно да изгладите перфектно и колко време седмично отделяте за гладене на вашите дрехи.

Трима от вас ще имат възможността да тестват Philips PerfectCare Elit срещу ангажимент да споделят в настоящата тема своите впечатления от уреда.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара