Спечелете 3 таблета Samsung Galaxy Tab E9.6 и още 10 комплекта награди


Краен срок - 21 ноември 2016

Включи се в приключенията на смелата принцеса Елена от Авалор! Играй в периода 7-21 ноември и можеш да спечелиш един от трите таблета Samsung Galaxy Tab E, както и още страхотни награди, посветени на най-новия сериал на Disney Channel.

За да участваш отговори под този пост на въпроса - как се казва царството на Елена - Авалор, Авалон или Скайлар?

Големи   награди - 3 комплекта : 
Комплект, включващ таблет Samsung Galaxy Tab E 9.6 8GB, кутия за храна „Елена от Авалор“, скиптър „Елена от Авалор“,   играчка Жакен – „Елена от Авалор“, играчка Елена - „Елена от Авалор“, тефтер   „Елена от Авалор“, татуировки „Елена от Авалор“;         

Малки награди - 10 комплекта :
Комплект, включващ бутилка за вода „Елена от Авалор“, тефтер „Елена от Авалор“ и татуировки „Елена от Авалор“ 
    
Наградите се разпределят чрез електронно теглене (томбола) сред всички, които отговарят на условията на настоящите Правила. За участие в томболата се изисква правилен отговор на въпроса, който бъдат зададен в рамките на кампанията във Facebook страницата на Мобилтел. 

Участниците в Кампанията, отговарящи на условията на настоящите Правила, които печелят награди по т. 5.1. и т. 5.2., се определят чрез електронно теглене (томбола), което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, назначена със заповед, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

За избягване на всякакво съмнение, участникът спечелил една награда не може да участва в разпределянето на останалите награди. 

След определяне на всеки печеливш Участник, по реда на тези Правила, се изтеглят още 2 /двама/ резервни печеливши Участници. Всеки от един от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не може да бъде открит и/или откаже да получи наградата в сроковете по т. 7 от тези Правила.

Печелившите Участници ще бъдат обявени във Facebook страницата на Организатора, достъпна на следния адрес - http://www.facebook.com/MobiltelBG до 3 (три) дни след официалния край на Кампанията.

Печелившият Участник следва да изпрати лично съобщение във Facebook страницата на Мобилтел, за да разбере как да получи своята награда. Печелившият участник за всяка от наградите ще бъде обявен и във Facebook страницата на Организатора.

В случай че печелившият Участник не потърси наградата си като изпрати съобщение до Facebook страницата на Мобилтел в срок от 3 (три) дни след обявяването на списъка с победителите, за победител се счита Участникът, който е изтеглен в резервния списък с победители. В случай че и с него не може да бъде осъществена връзка или същият откаже да получи наградата, за победител се счита третият Участник, изтеглен като резервен. В случай че и с него не може да бъде осъществен контакт или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново преразпределяне не се организира. 

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара