Играй и спечели страхотни Moto смартфони


Краен срок - 30 ноември 2016

За да участва в Играта, всеки Участник трябва да сподели на личната си страница във Facebook преживяването си от сдвояването на Moto Z с поне един от модулите Moto Mods (JBL тонколона, Hasselblad камера, Insta-share проектор и допълнителна батерия Incipio), достъпно на www.lenovomoto.bg

Печелившите Участници могат да спечелят Награди, които включват: 2 броя смартфони Moto E.

За достигане до възможност за регистрация, участниците трябва да изпълнят всички посочени стъпки:

Да посетят www.lenovomoto.bg/game, да оторизират играта, да натиснат бутон участвай, да изберат любима дейност, да свържат посочения модул чрез приплъзване с телефона и да споделят изживяването си във Facebook.

Един участник може да направи максимум 4 регистрации.

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 5-ти декември, 2016 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на www.lenovomoto.bg.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившия Участник чрез посочения от Участника личен фейсбук профил.

Награди и начина на получаването им.

След като бъде уведомен от Организатора посредством имейл, Печелившият Участник, в последствие, трябва да установи контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 3 (три) работни дни от получаване на известието и да предостави всички изискани данни за получаване на наградата, а именно: адрес на електронна поща (e-mail), телефонен номер, град и настоящ адрес.

Печелившият Участник ще получи Наградата си в рамките на 30 (тридесет) работни дни от датата на установен контакт с Организатора посредством електронна поща.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара