Спечелете безплатен билет до Ню Йорк, Маями или Чикаго


Краен срок - 30 ноември 2016

Спечели безплатен билет до САЩ

САЩ e необятен свят на мечти, идеи и чудеса. Искаш ли да се докоснеш до него? Сега eSky и airberlin ти дават шанс да го направиш безплатно!

Отговори на 3 прости въпроса и виж кой град в САЩ трябва да посетиш.

Попълни формата за участие и успех!

За да се включи в Играта, участникът трябва да попълни формуляр за участие и да предостави име и фамилия, e-mail и телефон за връзка в периода между 01.11.2016 г. и 30.11.2016 г.

Участието в Играта не е свързано със закупуването на продукти или услуги, предлагани от Е-Скай

Организаторът има право да оповести публично името на спечелилия участник и неговата награда. Обявяването на участника, спечелил наградата, се извършва по начин, недопускащ разкриването на лични данни, с изключение на двете му имена и елементи от e-mail адреса му, с който се е регистрирал в Играта. Всички участници дават своето съгласие за събиране и съхраняване на личните им данни за целите на провеждането на Играта, ако такова е необходимо. Организаторът поема задължението да спазва действащото законодателство, свързано със защитата на личната информация, събрана по време на Играта. Организаторът, също така, се задължава да запази конфиденциалността на личната информация на участниците в играта и да я използва, съгласно настоящите Официални правила и действащото законодателство

Победителят ще бъде изтеглен  до 05.12.2016 г. на базата на лотариен принцип, чрез компютъризирана система и обявен на страницата на „Е-Скай“ във Facebook.

След края на Играта ще бъде направена проверка дали участвалите в Играта отговарят на условията на Играта и ще бъдат автоматично изключени участниците, които не отговарят на условията на Играта.

Наградата в Играта е една и е двупосочен самолетен билет до една от следните три дестинации по избор на победителя от летище София: Ню Йорк (JFK), Маями (MIA) или Чикаго (ORD). Билетът е осигурен от авиокомпания airberlin и следва да бъде използван в периода между 05.12.2016 и 29.03.2017 г., според възможностите на авиокомпанията и наличните свободни места. Наградата е самолетен билет за чист полет на авиокомпания airberlin и не може да бъде използвана за споделен с друга авиокомпания (code share) полет. Чистите полети на airberlin до тези три дестинации са с прекачване в Берлин (TXL) и с нощувка, като наградата не включва хотелско настаняване за тази нощувка. След като бъде обявен Победителя, негово задължение и отговорност е да се свърже с Е-СКАЙ, за да уточни датите, на които ще бъдат използвани самолетните билети и други подробности, произтичащи от използването на самолетните билети.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара