Спечелете 3 кошници със селекция от ЖоСи сирена


Краен срок - 1 януари 2017

За тази игра са определени следните награди: 3 бр. кошници от ЖоСи. Всяка кошница съдържа селекция ЖоСи сирена.    

За спечелване на наградите е необходимо участниците да качат рецепта на http://blog.josi.bg/. Рецептата трябва да е придружена с авторска снимка. Не е необходимо рецептата да бъде авторска. Текстът към рецептата трябва да бъде авторски. Няма ограничение за брой на качените рецепти.

Всички изпратени рецепти трябва да бъдат за ястия, приготвени за настоящия конкурс, като не е задължително те да съдържат млечни продукти или да са на тематика, свързана с празничния период. За участие в играта няма да се признават рецепти, които не съдържат авторски текст и снимка. Всеки може да спечели само една награда за цялата игра.

Екипът на ЖоСи ще избере 2-ма от победителите по следните критерии: креативност, визия и комбинация от вкусове, а третата награда ще е за участника, събрал най-голяма популярност в конкурса. Имената на печелившите ще бъдат обявени на 01.01.2017 г.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Facebook и ще бъдат уведомени на мейла, с който са регистрирани в блога http://blog.josi.bg/. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на фен страницата на ЖоСи във Facebook.  

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара