Спечелете ваучери на обща стойност 140 лв.


Краен срок - 17 декември 2016

Ако искате да спечелите страхотни награди /която ще издадем малко по-надолу/ и да намерите приятели в интернет, то сега ние ви предоставяме тази възможност!

Станете активен участник във форума ни, споделяйте интересни истории, вашите знания и проблеми, помогнете на някой за неговия въпрос или болкa, бъдете част от нашето форумно семейство. Включете се с любопитни мнения, интересни теми и атрактивни постове. Могат да вземат участие стари и нови потребители на форума над 18г.

Условията на играта са съвсем прости:

Регистрaйте се в Играта за участие с Постинг „Участвам в новата игра на форума на framar.bg!“

Включвайте се по интересните за вас теми на форума, със смислени и съдържателни коментари, които могат да помогнат. Разчитаме, че ще публикувате смислени и съдържателни мнения, без обиди и нецензурни думи. Спамене /начисляване на бройка/ или кратки коментари няма да бъдат отброявани. Коментари под 2 изречения смислен текст няма да бъдат взимани предвид.

Пускането на нова интересна тема ще ви носи допълнителни точки - 3 точки, а всеки коментар по 1 точка.

Играта продължава от 15.11.2016 до 17.12.2016г. включително, а победителите ще бъдат обявени на 20.12.2016г. Коментарите ще се зачитат само през периода на играта, без да се вземат под внимание предишни коментари.

Класацията ще бъде обявена в тази тема. Ще бъдат пуснати лични съобщения на всички номинирани, за да се уговорим как да си получат наградите.

Награди*:
1-ва награда – ваучер за 60 лева за онлайн аптека framar.bg с безплатна доставка
2-ра награда – два ваучера по 30 лева за онлайн аптека framar.bg с безплатна доставка
3-та награда – един ваучер от 20 лева за онлайн аптека framar.bg с безплатна доставка

*Наградата не може да бъде заменена с паричната ѝ стойност.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара