Спечелете ваучери на обща стойност 600 лв.


Краен срок - 14 февруари 2016

Участие: Всeки, който желае да участва в играта, трябва да ни изпрати своя снимка направена с любимия човек. Снимката Ви трябва да е авторска. Изпратете ни я като съобщение във фейсбук страницата ни. Заедно със снимките си трябва да изпратите и вашето име, телефон, рожденна дата и имейл.

Правилата: Всички снимки, отговарящи на условията, ще бъдат своевременно включвани в играта. Всяка една от тях ще бъде публикувана в специален фотоалбум “Тя & Той“ Гласуването за снимките става на официалната Facebook страница на Триа Сити Център чрез кликване на бутона “Like” (Харесва ми) под избраната снимка. Всеки участник има право да се “отбележи” (тагне) на снимката и да я сподели с приятелите си.

Наградата: Десетте снимки получили най-много харесвания в страницата на Триа Сити Център ще влязат в специална томбола, от която ще се изберат и тримата финалисти, които ще получат ваучери на стойност съответно първо място 300 лева, второ място 200 лева и трето място 100 лева. Ваучерите важат за марките: KOCCA, Salsa, Antony Moratto, Versace Jeans, Dolce & Gabbana, EA7, Phard, MCS, C’N’C, Freddy, Zu Elements, Primo Emporio, FOX, Alcott, Masons, Guess, Galliano, Just Cavalli.

Теглене: Победителите ще бъдат обявени на 14.02.2016 г. във фейсбук страницата на Триа Сити Център.

*Триа Сити Център запазва правото си на промени.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара