Спечелете 5 дневна екскурзия в Дубай, 30 таблета и 1000 чаши от Бор-Чвор


Краен срок - 31 март 2016

Важно: Регистрацията на кодове започва от 1 февруари 2016 г.

Продукти участващи в Промоцията – прясно мляко Бор-Чвор 1,5% и прясно мляко Бор-Чвор 3,5% с промоционален стикер.

Образец на промоционалния стикер:

За да получат награда от Промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, промоционалните опаковки от закупения продукт.

Механизъм на Промоцията /играта/:

Стъпка 1: Закупете прясно мляко Бор-Чвор с масленост 1,5% или 3,5% с промоционален стикер.

Стъпка 2: Изтрийте кода отпечатан на стикера и го регистрирайте на igra.borchvor.com

Стъпка 3: Разберeте веднага дали печелите 1 /една/ от 1000 /хиляда/ чаши при регистриран един код; 1 /един/ от 30 /тридесет/ таблета при регистрирани 3 /три/ кода.

Стъпка 4: При регистрирани 12 /дванадесет/ кода – участвате в томбола за наградата Екскурзия за двама до Дубай, която ще бъде изтеглена на 01 април 2016 година

Наградите, включени в Промоцията са общо 1031 /хиляда тридесет и една/, както следва:

1. Чаши – 1000 /хиляда/ броя, една от които може да се спечели при регистриран 1 /един/ код

2. Таблет MPMAN TABLET 7'' MPQC707 8GB – 30 /тридесет/ броя, един от които може да се спечели при регистрирани 3 /три/ кода.

3. Една екскурзия до Дубай за двама души, която е в периода 10-14 май 2016 г. – 5 /пет/ дни и 4 /четири/ нощувки, която може да се спечели при регистрирани 12 /дванадесет/ кода. Екскурзията включва:

-Двупосочни самолетни билети за двама София-Дубай-София с Wizz Air

-Летищни такси за двамата пътници

-По един брой ръчен багаж на пътник, ограничен до 10 /десет/ кг и с размери до 42*32*25 см.

-Трансфери на двамата пътници летище-хотел-летище

-4/четири/ нощувки със закуски и вечери за двама в хотел Ibis One Central 3*

-2 /два/ броя медицински застраховки Помощ при пътуване в чужбина с покритие 10000 евро


При невъзможност за осъществяване на посочената дестинация, Организатор се задължава да осигури друг равнопоставен маршрут, като времетраене, условия и качество, като предложенията ще бъдат изготвени от туристическата агенция, организираща пътуването.

Тегленето на наградите – чаши и таблет - ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в Промоцията. Участниците разбират дали печелят чаша или таблет, веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда.

При регистриране на 12 /дванадесет/ кода, участникът бива включен в томболата за наградата екскурзия за двама до Дубай, която ще се реализира на 01 април 2016 г., по заложен в електронната система алгоритъм за случайно избиране на печелившите. Така, например, при регистрирани 24 /двадесет и четири/ кода, участникът участва 2 /два/ пъти в тегленето на наградата.

При първоначална регистрация в сайта на Играта igra.borchvor.com, всеки потребител създава свой профил, като трябва да въведе своите имена, пощенски адрес, електронен адрес и телефонен номер.

Участникът трябва да регистрира всеки код на igra.borchvor.com от своя профил.

Веднага след всяка регистрация на код в сайта, в последващ екран, всеки участник получава известие за това колко кода е регистрирал до момента.

Един участник може да създаде, чрез регистрация в сайта на Играта igra.borchvor.com само един профил.

Един участник, с профила който е създал, може да спечели само по един брой награда от вид.

При спечелване на определена награда кодовете, с които е спечелена, не важат при участие за по-голяма награда. (Например: Ако при регистрация на 1 /един/ код сте спечелили чаша, за да играете за спечелване на таблет трябва да регистрирате нови 3 /три/ уникални кода).

Наградите ще бъдат доставени безплатно до всеки печеливш в срок от 60 /шестдесет/ работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара