Спечелете 3-дневно пътуване до Париж и Дисниленд Париж за двама


Краен срок - 30 януари 2016

Спечелете пътуване до Париж (като напишете коментар)!

Кои парижки забележителности се виждат на снимката?

Дайте четири правилни отговора и можете да спечелите 3-дневно пътуване до Париж и Дисниленд Париж за двама. Напишете коментара си под публикацията!

Теглене на победителя: 2 февруари.

Важно! Периодът на пътуването е до 9 март!

В лотарията може да участва всяко пълнолетно физическо лице (навършило 18 години) с постоянно местоживеене в България , което има регистрация във Facebook и отговаря на условията на Правилата. (Ако спечелилият участник е с ограничена дееспособност, наградата може да бъде получена от законния му представител, ако последният отговаря на Правилата).

До 1 февруари 2016 г. Операторът, с помощта на автоматизирана система, ще изтегли на случаен принцип печеливш час, който ще бъде съпоставен със списъка на участниците, отговорили правилно на публикациите в раздел „Конкурси“ във Facebook, както и с часа, в който тези участници са отговорили в раздела за коментари. Печели участникът, чийто час на публикуване на отговор е най-близо до часа, изтеглен от Оператора. Ако часовете на печелившите участници съвпадат напълно, спечелилият се определя чрез автоматизиран жребий. Името на печелившия ще бъде публикувано на официалната страница на Air France във Facebook на 2 февруари 2016 г.

След съобщаване на резултата спечелилият участник ще получи ваучер за двама с нощувка в Дисниленд Париж и двупосочен самолетен билет от Air France за София -Париж. Ваучерът и самолетният билет могат да бъдат използвани до 9 март 2016 г. Наградата не покрива разходите за пътуване на територията на Франция. Наградата не включва допълнителни услуги.

Ако до 8 (осем) дни от обявяването на резултата, спечелилият Кандидат не изпрати данните си (име, адрес, телефон) на адрес https://facebook.com/airfrance/, същият ще бъде изключен от Конкурса и ще бъде изтеглен нов печеливш участник.

Спечелилият Конкурса може да получи наградата си в седалището на Air France, България на адрес: (София, бул Фритьоф Нансен 9). 8. Наградата не може да се осребрява или преотстъпва.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара