Спечелете всеки месец плюшена играчка Дормео, възглавница и бебешка фотосесия


Краен срок - 30 ноември 2016

КАЧИ НАЙ-СЛАДУРСКАТА СНИМКА НА СВОЕТО БЕБЧЕ и участвай в играта на Дормео!

СЪБЕРИ ПОНЕ 5 ГЛАСА ЗА СНИМКАТА, за да участваш за малки награди.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ и участвай в томбола за ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ И СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ от Дормео!

В Играта Организаторът ще раздаде общо 36 (тридесет и шест) броя награди – 12 (дванадесет) броя професионални бебешки фотосесии, 12 (дванадесет) броя плюшена играчка Дормео и 12 (дванадесет) броя Трислойна детска възглавница Дормео Джуниър. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 (един) брой награда.

Снимки на децата на Участниците, които, съгласно условията на настоящите правила, са спечелили професионална бебешка фотосесия, ще бъдат включени в календара на Дормео за 2017 г и ще бъдат използвани с цел рекламиране продуктите на Дормео. За избягване на всякакво съмнение в календара на Дормео за 2017 г. ще бъдат включени единствено снимките, заснети именно по време на професионалната фотосесия, но не и снимките, с които Участниците участват в Играта.

Награда фотосесия включва

- 30 обработени кадри единствено на бебето, които ще бъдат изпратени до 45 работни дни от дата на фотосесията

- фотосесията ще бъде бъде тематична, зависимост от месеца, за който бебето е избрано като победител

- Организаторът на играта избира и осигурява декорите за фотосесията

- ако победителят не се яви в уговореният предварително час на фотосесията без да уведоми предварително минимум 48 часа, то той губи правото си на наградата

- ако победителят (неговият настойник) се откаже по време на фотосесията, то той губи правото си на наградата

- Организаторът на играта НЕ осигурява транспортни разходи на победителят

- заедно с фотосесията, ще бъде заснето и видео, което показва случващото се по време на фотосесията, видеото ще бъде качено на сайта и/или на Facebook страницата Дормео, както и в други Интернет канали

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

1. Отговаря на условията за участие в Играта, съгласно настоящите правила;
2. Да посети Интернет сайта bebe.dormeo.bg и да прочете настоящите правила на Играта
3. Да се регистрира за участие в Играта;
4. Да попълни името и възрастта на своето бебе;
5. Да качи снимка на своето бебе;

През делничните дни качените в галерията снимки се одобряват до 24 часа. Всички снимки, качени през почивните дни, ще бъдат одобрени в рамките на първия работен ден.

Право на участие имат родители / настойници на деца на възраст до 24 навършени месеца към момента на участието в Играта и/или други оправомощени от тях лица.

Снимките, с които участват Участниците трябва да изобразяват бебе на възраст до 24 месеца.

Един Участник може да качи максимум 5 (пет) броя снимки на своето дете за съответния месец, за който участва. Така, например, снимка изпратена през януари участва само и единствено за месец януари. За избягване на всякакво съмнение, всеки Участник може да качва до 5 (пет) броя снимки за всеки отделен месец от периода на провеждане на Играта.

Участник спечелил веднъж през годината не може да спечели отново през същата година. Така, в случай, че Участникът бъде избран за победител в Играта за съответния месец от нейното провеждане, то той няма правото да участва чрез качването на снимки за следващите месеци до края на периода на провеждане на Играта. В този случай, Участниците запазват единствено правото си да гласуват за участващите до края на периода на провеждане на Играта снимки.

Организаторът ще осигури общо 36 бр. награди – 12 бр. професионални бебешки фотосесии, 12 (дванадесет) броя плюшена играчка Дормео и 12 (дванадесет) броя трислойна детска възглавница Дормео Джуниър, които ще бъдат разпределени между Участниците, както следва:

Първо място: 12бр. професионални бебешки фотосесии - на участниците избрани от жури;

Второ място: 12 бр. броя плюшена играчка Дормео - на томболен принцип сред всички участници получили поне 5 гласа на една своя снимка;

Трето място: 12 бр. трислойна детска възглавница Дормео Джуниър - на томболен принцип сред всички участници получили поне 5 гласа на една своя снимка.

Всеки месец от периода на провеждане на Играта от Участниците ще бъдат избирани по трима победители класирани, както следва - един на първо, един на второ и един на трето място. Всеки Участник, избран за победител за първо място за месеца ще печели награда 1 бр. бебешка фотосесия, всеки Участник, който е избран за победител на второ място за месеца ще печели 1 бр. плюшена играчка Дормео, а всеки Участник, който е избран за победител на трето място за месеца ще печели 1 бр. трислойна детска възглавница Дормео Джуниър. Победителите за съответния месец ще се избират, както следва:

Първо място: победителят ще се избира от жури, състоящо се от представители на бранда Дормео в състав: Стойчо Тилев - изпълнителен директор на „Студио Модерна - България” ЕООД; Кристина Пекова - Бранд мениджър на Дормео; Доротея Минчева - Интеренет мениджър.

Второ място: победителят ще се изтегли на томболен принцип чрез специализиран софтуер. Той ще бъде сред участниците събрали поне 5 харесвания за една тяхна снимка

Трото място: победителят ще се изтегли на томболен принцип чрез специализиран софтуер. Той ще бъде сред участниците събрали поне 5 харесвания за една тяхна снимка

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно на третия работен ден след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в приложението на Играта на Интернет адрес bebe.dormeo.bg, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/DormeoBG, и/или на официалния сайт на Дормео за България на адрес: www.dormeo.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена и/или заедно с тяхната електронна поща, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. Не ви работи сайта за фотоконкурсът на Дормео!!!Не успяваме да участваме..

    ОтговорИзтриване
  2. Сайтът се отваря добре при нас, кое точно не работи?

    ОтговорИзтриване
  3. здравейте.в петък качих снимка на сина си но нещо не я намирам казвам се силва торосян чам отговор

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара