Спечелете 200 тостера, 8640 външни батерии и 77760 подложки от Cappy


Краен срок - 6 март 2016

Промоцията се организира и провежда в избрани обекти на територията на Република България.

Промоцията започва на 25 януари 2016 г. Промоцията ще продължи до 06 март 2016 г. или до изчерпване на количествата на наградите в обектите, включени в Промоцията, което от двете събития настъпи по-рано.

Участващите опаковки са всички вкусове на плодови сокове и нектари с марка Cappy в стъклена бутилка от 250 мл.

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:

1. Коркова подложка за чаша Cappy: 77,760 броя

2. Външна батерия Cappy 2,000 mAh: 8,640 броя

3. Cappy тостер: 200 броя

За всеки две закупени стъклени бутилки наведнъж от участващите опаковки (всички вкусове на плодови сокове и нектари с марка Cappy в стъклена бутилка от 250 мл) в участващите обекти, потребителят получава скреч карта на място от същия търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

- „подложка за чаша” – потребителят има право да получи един брой подложка за чаша, описана в т. 6.1. и Приложение № 2, на място в търговския обект.

- „външна батерия” – потребителят има право да получи един брой външна батерия, описана в т. 6.2. и Приложение № 2, на място в търговския обект.

- Промо код (комбинация от 6 символа – цифри, букви или и двете), потребителят може да го регистрира на www.cappypromo.bg и да участва в тегленето на един от общо 200 броя тостери, описани в т. 6.3. и Приложение № 2. При регистриране на промо код, участниците трябва да попълнят име, фамилия, телефон за контакт и да декларират, че са запознати и приемат Официалните правила на Промоцията и имат навършени 14 години. Няма ограничение за броя на регистрираните кодове от един потребител.

На дата 09 март 2016 г. на случаен принцип ще бъдат изтеглени 200 печеливши кода. Спечелилите ще бъдат информирани по телефон, а имената им ще бъдат публикувани на сайта www.cappypromo.bg на 10 март 2016 г. Всеки спечелил ще получи наградата си чрез куриер за сметка на Организатора в рамките на 1 месец след провеждане на тегленето. При получаване на наградата, спечелилите трябва да предоставят печелившата скреч карта с регистрирания и изтеглен като печеливш код на куриера, доставящ наградата. При липса или отказ от предаване на скреч карта с печеливш код, наградата няма да бъде предадена на участника.

При невъзможност Организаторът да установи контакт със спечелил участник на предоставения телефонен номер за контакт до 16:00 часа на 15 март 2016 г., последният губи правото си на награда, като не се дължат компенсации.

Всеки един участник има възможност да спечели само една награда тостер.

Скреч карти, печелещи подложка за чаша или външна батерия, няма да могат да бъдат предявявани за награда в други участващи в промоцията обекти, различни от мястото на покупка, както и в по-късен момент от същия обект, където продуктът е закупен.

Общият брой скреч карти е 172,800 броя, като 77,760 броя от картите са „подложка за чаша”, 8,640 броя от картите са „външна батерия” и 86,400 броя от картите съдържат промо код.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара