Спечелете два самолетни билета до Рио де Жанейро


Краен срок - 15 януари 2016

Готов ли си да кажеш "Здравей, Рио!", в годината на олимпийското домакинство на невероятния бразилски град? eSKY.bg е подготвил за теб страхотен коледен подарък – два напълно безплатни самолетни билета до Рио де Жанейро през 2016 г. Какво трябва да направиш, за да участваш – просто е като детска игра – попълни формата и УСПЕХ!

Участникът се индивидуализира в Играта посредством регистрацията си в интернет страницата, която е използвал за участие в Играта. Участникът доброволно предоставя данните си за участие в Играта.

За да се включи в Играта, участникът трябва да попълни формуляр за участие и да предостави име и фамилия, e-mail и телефон за връзка в периода между 10.12.2015г. и 15.01.2016г..

Участието в Играта не е свързано със закупуването на продукти или услуги, предлагани от Е-Скай

Предоставените лични данни ще бъдат използвани за маркетингови цели.

Организаторът има право да оповести публично името на спечелилия участник и неговата награда. Обявяването на участника, спечелил наградата, се извършва по начин, недопускащ разкриването на лични данни, с изключение на двете му имена и елементи от e-mail адреса му, с който се е регистрирал в Играта.

Победителят ще бъде изтеглен  до 25.01.2016г. на базата на лотариен принцип чрез компютъризирана система и обявен на страницата на „Е-Скай“ във Facebook.

След края на Играта ще бъде направена проверка дали участвалите в Играта отговарят на условията на Играта и ще бъдат автоматично изключени участниците, които не отговарят на условията на Играта.

Наградата в Играта е една и е два самолетни билета до Рио де Жанейро, които ще бъдат предоставени на победителя. Билетите са осигурени от авиокомпания Alitalia и следва да бъдат използвани в период, посочен от авиокомпанията, според нейните възможностите и наличните свободни места. След като бъде обявен Победителя, негово задължение и отговорност е да се свърже с авиокомпанията, за да уточни датите, на които ще бъдат използвани самолетните билети и други подробности, произтичащи от използването на самолетните билети. Е-СКАЙ не носи никаква отговорност при осигуряването и използването на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара