Избери число и спечели нов смартфон, таблет и още награди от Vivacom


Краен срок - 31 януари 2016

Вярваш на късмета си?

Избери си число днес и спечели:
- книга от VIVA Books;
- wallpaper, мелодия или игра;
- всеки месец смартфон или таблет

Какво трябва да направиш?

Отиди в секцията Щастливото число, намираща се във VIVA Apps.

При отваряне може да си избереш число, или случайно число от 0 до 9999.

Дори и да няма уцелено точно число, печели този който е най-близко до изтегленото.

Ако 1 число вече е селектирано от участник, то не може да бъде селектирано отново от него или други участници!

След като избереш число, ще разбереш и кога ще бъде тегленето.

 Хайде, избери си число!

Приложението „Чувстваш ли се късметлия“ е част от портала VIVA Apps и предоставя възможност на всеки потребител, инсталирал безплатно VIVA Apps или ползващ го преинсталиран на своето устройство да печели безплатно съдържание от портала и/или материални награди. Участието на всеки потребител не е свързано със залог или заплащане на определена сума, а е напълно безплатно. Могат да участват всички потребители на VIVA Apps, с операционна система Android на своето устройство.

Всеки потребител може да избере определено число за деня (от 0 до 9999), което вече не може да бъде избирано от други потребители. Накрая на деня (23.59ч.) се определя на случаен принцип печелившия като се избира „Число на деня“, ако няма избрано точното число, то участникът който е посочил най-близката абсолютна стойност печели определената награда (при равенство на 1 или повече потребители, награда печелят всички, освен за тегленето на голямата месечна награда), както следва:

Понеделник, сряда и петък – безплатна книга от Viva Books
Вторник, четвъртък, събота и неделя – безплатен wallpaper, мелодия или игра
Всеки месец (1-во число на следващия месец) – смартфон от VIVACOM.

От понеделник до неделя, за да спечели награда, потребителя е необходимо да посочи 1 число в някой от съответните дни и да познае точното число или да е най-близо до изтегленото като абсолютна стойност.

Месечната награда се тегли измежду всички потребители, които не са пропускали нито 1 ден от календарния месец и са посочили своето щастливо число, като в тегленето участват с числото, което са посочили в последния ден от календарния месец. Ако има 2-ма потребители с еднакви числа, то този с най-близкото второ число, печели. Ако и вторите са еднакви или равни, то печели най-близкото 3-то. При равенство се продължава аналогично до 6-тото число и при ново равенство се тегли жребий.

Спечелилите награди се уведомавят на следващия ден в 10.00 сутринта с нотификация на тяхното Android устройство.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара