Спечелете всеки ден продукти на Майстор Цветко или дъска за рязане


Краен срок - 31 декември 2015

Здравейте, приятели! Както обещахме на наш верен фен - ноември дойде и е време за нашата нова игра! Тя ще се провежда от ДНЕС до 31 декември 2015 г. включително и ще ви даде възможност да спечелите прекрасни и вкусни награди от нас!

Как да участвате? Пуснете на страницата ни снимка от събиране с приятели, роднини и близки, на маса, на която има и наш продукт (може да е вече нарязан и готов за консумация). Напишете "Наздраве на Майстор Цветко с ...(споменете кой е продуктът от нашето продуктово портфолио) и изпратете своята весела, шеговита или сериозна наздравица към всички фенове на страничката! Харесайте страничката ни и споделете публикацията на своята стена

Така вие вече участвате в нашия жребий! Всеки ден на случаен принцип един от вас ще печели награда - продукти на Майстор Цветко или дъска за рязане с лика на веселия майстор! Наградите ще се теглят всеки понеделник за предходната седмица и ще се изпращат по куриер!

Видът на подаръка се определя от Организатора на играта. Подаръкът не подлежи на замяна за левовата му равностойност и не може да бъде заменян или поръчван като конкретен артикул. В играта участват всички лица, пребиваващи на територията на България, които имат навършени 18 години и са изпълнили условията за участие. С участието си всички участници се съгласяват, че всяка снимка е тяхна авторска и предоставят правото й за ползване от страна на Организатора за рекламни цели.

Желаем ви весели и щастливи празници и весело и по живо, по здраво заедно да бъдем в празничните дни, чак докато изпратим 2015 г. и посрещнем една по-мирна, по-щастлива и по-добра 2016 година! НАЗДРАВЕ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара