Спечелете 10 изключителни комплекта за чай Twinings


Краен срок - 29 февруари 2016

Twinings е любима марка на британските почитатели на чая, откакто Томас Туайнинг започва да го продава преди повече от 300 години. Нашият първи магазин на ул. Странд в Лондон все още процъфтява, а обещанието на Томас Туайнинг да създава изключителни чайове за всеки вкус остава в основата на всичко, което правим. През 1837 г. като доставчик на чай на кралския двор Twinings получава от кралица Виктория кралския знак и има честта да снабдява всеки британски монарх до наши дни.

Наслади се на чаша Twinings и спечели.

Купи от промоционалния пакет чай с черен отличителен дизайн, въведи баркода на кутията и имаш възможност да спечелиш изключителен чаен комплект, за да се насладиш на своя Twinings момент.

Комплекта съдържа презентационна кутия Twinings, 2 чаени чаши, чайник и пакет Twinings чай, на който да се насладите.

За да вземете участие в промоцията, моля, посетете уебсайта www.mytwiningsmoment.com и попълнете необходимата информация на страницата, заедно с баркода от промоционалната опаковка. Промоционални опаковки са следните продукти на Twinings, маркирани с промоционален стикер (flash) на промоцията “Twinings моменти“:

English Breakfast 25 пакетчета
Earl Grey 25 пакетчета

Обръщаме внимание, че баркодове от продукти, които са внос от определени юрисдикции (въпреки, че може да са закупени в България) няма да бъдат приети за участници в тази промоция. Търсете промоционалния стикер (flash) на „Twinings моменти“, който указва, че баркодът на този продукт ще бъде приет за тази промоция.

Разрешена е една регистрация на всеки е-мейл адрес. Непълни, нечетливи, неправилно адресирани или закъснели регистрации няма да бъдат приети.

Десет победители ще бъдат избрани на произволен принцип от всички валидни регистрации чрез компютърна програма.

Всеки спечелил ще бъде уведомен от Изпълняващия промоцията чрез е-мейл в рамките на месец след края на периода на промоцията.  Спечелилите ще бъдат помолени да предоставят адрес на доставка. Ако някой от спечелилите не отговори в рамките на 14 дни от уведомлението, неговата награда ще бъде дадена на друг участник, избран на произволен принцип чрез компютърна програма. Ако спечелил откаже наградата или не отговори в рамките на обявения срок, той губи правото си на наградата.

Наградите ще бъдат изпратени чрез куриер на посочения адрес в рамките на 2 седмици от предоставянето на адреса на доставка

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара