Спечелете 5 продукта Persil Гел за пране


Краен срок - 11 ноември 2015

От 9 до 11 ноември 2015г. участвайте в играта "Предпочитана форма за пране на Persil"

Отговорете в коментар под снимката с обявлението на играта на въпроса „Коя е предпочитаната от вас форма за пране на Persil?“ и може да спечелите един от общо 5 (пет) продукта Persil Гел за пране, 20 пранета.

В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook и не са служители на дм България ЕООД или на Henkel.

Един потребител от един Facebook профил не може да спечели повече от една награда. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност.

Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един отговор под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 13.11.2015г. в присъствието на представител на Henkel и на магазини dm. Заедно с имената на петте печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на трима резервни такива.

Имената на спечелите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook най-късно на 13.11.2015г. като публикация на стената и като коментар под снимката на играта.

Наградата ще бъде изпратена в посочения от печелившия участник най-удобен за него dm магазин в срок до десет работни дни от датата на посочване на филиала от негова страна.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара